Evenimentul Zilei > Actualitate > „Burlacul” Vladimir Drăghia, acuzat că ar avea o relație cu șefa lui
„Burlacul” Vladimir Drăghia, acuzat că ar avea o relație cu șefa lui

„Burlacul” Vladimir Drăghia, acuzat că ar avea o relație cu șefa lui

Vladimir Drăghia e suspectat că ar avea o relaţie cu producătoarea emisiunii "Burlacul", în care vrea să îşi găsească aleasa.

În promo-ul pentru ediţia de săptămâna viitoare a show-ului de la Antena 1, lucrurile par să se complice şi chiar sunt pe cale să ia o întorsătură neaşteptată, anunță "Cancan". Una dintre concurente are un schimb acid de replici cu Vladimir Drăghia, din care se înţelege că aceasta îi reproşează o relaţie cu şefa lui, Augusta Lazarov.
"Băi, ascultă-mă pe mine (…), nu am nimic, nu am nicio relaţie. E simplu, (…)! Uită-te la mine! Nu ţip, scuză-mă! Eu sunt tras la răspundere, eşti nebună, ce dracu nu înţelegi? Că eu trebuie să fiu profesionist!", a încercat Vladimir să dea explicaţii.
"Femeia asta este şefa ta! Te rog, nu striga la mine, nu e cazul, suntem într-un loc public! Nu pot să îmi mai bat joc de sufletul meu încă o dată!", i-a reproşat Adelina. "Burlacul" şi Adelina se şi sărută pasional în următorul episod, dar aceasta nu e singura care are parte de acest tratament. Şi Sasha va avea parte de sărutări fierbinţi.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: