Evenimentul Zilei > Sport > Bucureştiul, aproape de a găzdui încă o partidă de cinci carate din Champions League
Bucureştiul, aproape de a găzdui încă o partidă de cinci carate din Champions League

Bucureştiul, aproape de a găzdui încă o partidă de cinci carate din Champions League

Arena Naţională din Bucureşti se află în cărţi pentru a găzdui un alt meci de marcă din optimile de finală ale Ligii Campionilor.

După ce a primit acceptul de la UEFA de a organiza săptămâna viitoare, partida tur dintre englezii de la Chelsea Londra şi spaniolii de la Atletico Madrid, capitala României a intrat, acum, în cursa pentru găzduirea confruntării dintre Liverpool şi RB Leipzig.

Presa din Marea Britanie anunţă că a doua manşă a dublei englezo – germane nu se va putea disputa, din cauza pandemiei de coronavirus, pe stadionul Anfield Road”, iar opt oraşe din şase state europene figurează printre posibilele destinaţii ale acestei confruntări programate în data de zece martie.

„Alături de Ungaria, arene din România şi din Italia sunt luate, de asemenea, în considerare pentru meciul retur. Totul este încă în aer. Anfield Road nu este scos complet din ecuaţie, însă restricţiile de călătorie impuse de autorităţile din Germania fac pur şi simplu imposibilă, deocamdată, programarea jocului pe stadionul din Liverpool” au scris jurnaliştii englezi de la ziarul The Athletic.

Prima manşă a avut loc pe Puskas Arena”

Jucătorii alb – roşii pregătiţi de Jurgen Klopp nu au primit acordul autorităţilor sanitare din Germania de a intra în ţară şi UEFA a fost nevoită să apeleze de urgenţă la varianta de rezervă, numită Puskas Arena”.Prima manşă a fost necesar să fie mutată la Budapesta, după ce oficialităţile din Germania au refuzat, din cauza pandemiei, intrarea în ţară a lotului lui Liverpool. Nu există, în prezent, claritate cu privire la retur, dar mai sunt încă trei săptămâni la dispoziţie pentru a stabili o decizie” au mai titrat ziariştii de la The Athletic.

În cazul în care forul european condus de slovenul Aleksander Ceferin va decide ca returul dintre cormorani” şi nemţi să se desfăşoare pe fostul Lia Manoliu”, accesul spectatorilor în tribune nu va fi permis.