,, Singura propunere pe care am primit-o este Ludovic Orban și, în consecință, l-am desemnat pe domnul Ludovic Orban pentru poziția de prim-ministru al guvernului. Am promisiuni de la toate partidele politice că se vor implica în parlament pentru a trece cu mare celeritate prin toate procedurile parlamentare, în așa fel încât în foarte scurt timp posibil, deja mâine, să avem votul de învestire a Guvernului Orban, un vot care, sigur, se va da în condiții foarte speciale”, a spus președintele Iohanni după consultările cu liderii partidelor parlamentare.

,,Mă aștept de la toate partidele, de la toți politicienii responsabili din Parlamentul României să fie parte a acestui efort comun de rezolvare a situației, de finalizare a acestei crize politice în așa fel încât să putem să ne concentrăm 100% pe combaterea infecțiilor cu coronavirus”, a adăugat președintele.

,, Toată lumea a înțeles că suntem într-o situație foarte specială, într-o situație de criză în care nu este loc de răfuieli politice și este nevoie de soluții, și asta foarte urgent(…)Avem în momentul de față și acum, când vorbim, un guvern în funcțiune, Guvernul Ludovic Orban, care a lucrat foarte serios și foarte bine de la învestire și până în ziua de astăzi, indiferent dacă a lucrat cu puteri depline sau interimar. Acest guvern a lucrat foarte bine de când a început criza generată de coronavirus. Am luat împreună măsurile cele mai potrivite la timpul potrivit și rezultatele se văd. Avem relativ puține cazuri de infecție cu coronavirus în România și ne dorim să gestionăm criza eficient și în continuare”, a concluzionat șeful statului.
Etichete:
Publicat in categoriile: Politica
Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News

Pentru comentarii sau drept la replică, ne puteți contacta pe pagina noastră de Facebook