Ea a publicat pe contul său de Facebook un document prin care Comisia de Amenajarea Teritoriului și Urbanism, condusă chiar de către fostul președinte , a avizat construirea unui parc cu panouri fotovoltaice întins pe 17 hectare, la Caracal, beneficiarul fiind chiar Nicușor Oacă, unul dintre șefii clanurilor interlope din oraș.

Avizul a fost dat pe 21 martie 2013, în perioada în care actualul senator PSD era președintele Consiliului Județean. Poziția comisie a fost unanimă, cu 20 de voturi favorabile proiectului (vezi foto).

„Paul Stănescu, nu ți-e rușine? Nu ţi-e ruşine că te ajută în alegeri crima organizată şi apoi dai şi tu ceva la crima organizată. 17 ha, gen. Afacerea panouri fotovoltaice. Fiecare cu clanul vostru. Voi, cei care ar trebui să conduceţi şi ar trebui să fiţi curaţi, voi sunteţi principala problemă. Sunteţi vulnerabili, deci şantajabili, deci controlabili. Normal că vă conduce crima organizată ca şi pe ăia din Poliţie care sunt puşi tot de voi special să nu deranjeze reţelele. Problema reală e la politic, la voi, şi la tine Stănescule. Normal că mor oameni nevinovaţi în acest lanţ al complicităţilor voastre infernale şi infracţionale”, a scris pe contul de socializare, Sorina Matei.

Iată și afirmația senatorului PSD fîcută într-o emisiune televizată: „În cee ce mă privește pe mine, niciodată nu am avut vreo legătură, să cunosc vreun cap al lumii infracționale, vreun interlop. Niciodată nu am discutat cu asemenea oameni. Știu că există și că dintre cei aleși în 2016 nu știu măcar un om politic să aibă vreo legătură cu o grupare infracțională”, a spus Paul Stănescu, la Antena 3.

Printre clanurilor interlope din Caracal se numără și gruparea Oacă, implicată în cămătărie, proxenetism și furt. Aceasta este condusă de Daniel-Nicușor Oacă, zis Nucu, 47 de ani, din Caracal.

Te-ar putea interesa și: