După ce Alex Bodi i-a oferit lui Carmen autoturismul său personal pentru ca artista să poată filma videoclipul piesei Cât de naivă mă crezi, fanii artistei au început să se întrebe dacă între cei doi este ceva mai mult decât o simplă relație de prietenie.

Carmen de la Sălciua a decis să facă lumină în acest caz și a spus lucrurilor pe nume. „Videoclipul a ieșit fix cum mi-l imaginam! A trebuit să mă obișnuiesc puțin cu șarpele… când mi-a spus instructorul că e posibil să atace dacă e flămând am început să mă concentrez atât de mult să nu îl supăr cu nimic, încât nici nu știu cum au trecut orele de la filmări!

Am ras foarte mult! În momentul în care s-a filmat cadrul cu șarpele toată lumea stătea deoparte! A doua parte a melodiei am filmat-o în mașina lui Alex Bodi! Din discuția noastră am înțeles că el nu prea dă mașina nimănui și pe această cale vreau să-i mulțumesc! Unii oameni reușesc să te surprindă plăcut deși poate sunt ultimii la care te aștepți!”, a spus Carmen de la Sălciua pentru Cancan.

Artista a dezvăluit cum trebuie să arate bărbatul perfect pentru ea.

.„În viața mea un bărbat trebuie să fi trecut toate etapele dezvoltării și maturizării astfel încât să nu îmi iau rolul de diriginta clasei  Să fie fidel, puternic și să îmi facă față pentru că eu sunt un om care tinde să se apropie de perfecțiune prin tot ce face!”, a mai spus frumoasa artistă.

„În dragoste faci multe, iar eu am făcut atât de multe lucruri frumoase încât am rămas întipărită în mintea fiecărui om cu care am avut o legătura! Dar totuși ar mai fi un lucru pe care nu l-aș face! Nu aș mai accepta în viața mea să fiu trădată! Indiferent cât aș iubi!”, a mai punctat Carmen de la Sălciua.

Artista a vorbit deschis și despre greșelile din trecut și ce nu ar mai repeta. „Nimic din ce mi-ar creea suferință sau m-ar face să îmi pierd încrederea în mine! Mi-a fost zdruncinată încrederea de mai multe ori și a fost al naibii de greu să mi-o recapăt! Dar azi pot să spun că de după toți norii a răsărit cel mai luminos soare! Sunt mai bine ca niciodată și acum știu cu siguranță ce vreau!”, spune îndrăgita cântăreață.