Evenimentul Zilei > Monden > Bianca Drăgușanu în corzi. Suma fabuloasă pe care i-o cere Alex Bodi. Ce l-a supărat pe fostul soț
Bianca Drăgușanu în corzi. Suma fabuloasă pe care i-o cere Alex Bodi. Ce l-a supărat pe fostul soț

Bianca Drăgușanu în corzi. Suma fabuloasă pe care i-o cere Alex Bodi. Ce l-a supărat pe fostul soț

Clipe grele pentru Bianca Drăgușanu. Fostul soț, Alex Bodi, a taxat-o pe divă după ce aceasta ar fi făcut declarații mincinoase în cadrul audierii de la DIICOT. Bodi îi cere acum o sumă fabuloasă de bani.

Bianca Drăgușanu în corzi. Când totul părea să îi meargă din plin în relația cu Gabi Bădălău, Bianca primește o lovitură grea. Trebuie să bage mâna în buzunar.

În procesul de proxenetism și de trafic de carne vie în care este cercetat afaceristul, Bianca a fost audiată de procurorii DIICOT. Milionarul este cel care a depus o plângere împotriva blondei. Alex Bodi o acuză pe Bianca Drăgușanu de mărturie mincinoasă în fața judecătorilor.

Controversele se înmulțesc pe zi ce trece

Telenovela celor doi este departe de final. Chiar dacă a trecut mai bine de un an de când cei doi au divorțat, controversele din jurul lor se înmulțesc pe zi ce trece. Astfel că după ce a scos la lumină imaginile cu fața tumefiată din cauza bătăilor încasate din partea fostului soț, blonda a fost citată de DIICOT. Pentru a da declarații în procesul de proxenetism în care este judecat Alex Bodi.

Bianca Drăgușanu în corzi. Avocatul afaceristul a dezvăluit, în excusivitate la Antena Stars, că Bianca Drăgușanu ar fi făcut mărturii mincinoase, din perioada în care a fost împreună cu afaceristul. Astfel că Alex Bodi să o tragă la răspundere pe fosta soție pe cale legală pentru calomnie, cerându-i despăgubire nici mai mult, nici mai puțin de 200.000 de euro.

„Că dl. Bodi Alexandru duce lună de lună la Londra sume între 100 şi 200 de mii de euro, că are multe lingouri de aur, că a avut nu ştiu câte iubite pe care le-a exploatat, că ştie că fosta soţie este o femeie exploatată de el. Lucru neadevărat, că dl. Bodi ar avea pungi de bani pregătite ca el să iasă din arest la domiciliu, adică, mai pe româneşte, dl. Bodi este un mituitor care foloseşte banii să faciliteze mituirea unor judecători, că numai ei pot să-l pună liber, nu?”, spune avocatul Cătălin Dancu despre declarația dată procurorilor de Bianca Drăgușanu.