Informațiile privind conținutul maxim de fruct pot fi aflate ușor, citind eticheta. Majoritatea produselor au suc de fruct din concentrate. Ca urmare a realizării acestui studiu a reieșit faptul că numărul de E-uri, din cele 10 de tipuri de produse analizate, variază între 1 și 12 E-uri:

  • 40% din produsele analizate au în conținut 3 E-uri;
  • 20% din produsele analizate au în conținut 1 E-uri;
  • 20% din produsele analizate au în conținut 2 E-uri;
  • 10% din produsele analizate au în conținut 7 E-uri;
  • 10% din produsele analizate au în conținut 12 E-uri

Conținutul de alcool variază între 0,00% și 4%, după cum urmează:

  • 40% din produsele supuse studiului au un conținut de alcool de 1,9%;
  • 30% din produsele supuse studiului au un conținut de alcool de 0,00%;
  • 20% din produsele supuse studiului au un conținut de alcool de 4%;
  • 10% din produsele supuse studiului au un conținut de alcool de 2,5%.

Din punct de vedere al conținutului de limonadă sau băutură răcoritoare, acesta variază între 12% și 63%:

  • 20% din produsele supuse studiului au un conținut de limonadă sau băutură răcoritoare de 12%;
  • 10% din produsele supuse studiului au conținut de limonadă sau băutură răcoritoare de 50%;
  • 10% din produsele supuse studiului au un conținut de limonadă sau băutură răcoritoare de 56%;
  • 10% din produsele supuse studiului au un conținut de limonadă sau băutură răcoritoare de 63%;
  • 50% din produsele supuse studiului au conținut de limonadă sau băutură răcoritoare de 60%.

Conținutul de bere variază între 37% și 88%, după cum urmează:

  • 50% din produsele supuse studiului au în conținut 40% bere;
  • 20% din produsele supuse studiului au în conținut 88% bere;
  • 10% din produsele supuse studiului au în conținut 37% ;
  • 10% din produsele supuse studiului au în conținut 50%;
  • 10% din produsele supuse studiului au în conținut 44% bere.

 Doar 20% din produsele analizate au menționat pe etichetă valoarea energetică.