Informațiile privind conținutul maxim de fruct pot fi aflate ușor, citind eticheta. Majoritatea produselor au suc de fruct din concentrate. Ca urmare a realizării acestui studiu a reieșit faptul că numărul de E-uri, din cele 10 de tipuri de produse analizate, variază între 1 și 12 E-uri:
- 40% din produsele analizate au în conținut 3 E-uri;
- 20% din produsele analizate au în conținut 1 E-uri;
- 20% din produsele analizate au în conținut 2 E-uri;
- 10% din produsele analizate au în conținut 7 E-uri;
- 10% din produsele analizate au în conținut 12 E-uri
Conținutul de alcool variază între 0,00% și 4%, după cum urmează:
- 40% din produsele supuse studiului au un conținut de alcool de 1,9%;
- 30% din produsele supuse studiului au un conținut de alcool de 0,00%;
- 20% din produsele supuse studiului au un conținut de alcool de 4%;
- 10% din produsele supuse studiului au un conținut de alcool de 2,5%.
Din punct de vedere al conținutului de limonadă sau băutură răcoritoare, acesta variază între 12% și 63%:
- 20% din produsele supuse studiului au un conținut de limonadă sau băutură răcoritoare de 12%;
- 10% din produsele supuse studiului au conținut de limonadă sau băutură răcoritoare de 50%;
- 10% din produsele supuse studiului au un conținut de limonadă sau băutură răcoritoare de 56%;
- 10% din produsele supuse studiului au un conținut de limonadă sau băutură răcoritoare de 63%;
- 50% din produsele supuse studiului au conținut de limonadă sau băutură răcoritoare de 60%.
Conținutul de bere variază între 37% și 88%, după cum urmează:
- 50% din produsele supuse studiului au în conținut 40% bere;
- 20% din produsele supuse studiului au în conținut 88% bere;
- 10% din produsele supuse studiului au în conținut 37% ;
- 10% din produsele supuse studiului au în conținut 50%;
- 10% din produsele supuse studiului au în conținut 44% bere.
Doar 20% din produsele analizate au menționat pe etichetă valoarea energetică.