Evenimentul Zilei > Actualitate > Benzinăriile, blocate din nou de şoferi
Benzinăriile, blocate din nou de şoferi

Benzinăriile, blocate din nou de şoferi

Peste 50 de posesori de autoturisme au blocat astăzi o altă benzinărie din judeţul Hunedoara în semn de protest faţă de scumpirea carburanţilor pe care o consideră total nejustificată.

După ce vineri seara două staţii de benzină (Petrom şi MOL) din Deva au fost blocate vreme de o oră, acelaşi lucru s-a întâmplat astăzi la Hunedoara, la o benzinărie OMV. De data aceasta, protestul a durat mai bine de două ore şi a fost precedat de un marş prin oraş.
În benzinăria OMV pompele nu au mai fost blocate temporar, cum s-a întâmplat vineri la Petrom, iar casierii au numărat răbdători mărunţişul cu care protestatarii şi-au plătit cantităţile infime de combustibil cu care au alimentat.
"Am pus benzină de 50 de bani. Doar atâţia bani mi-au mai rămas în portofel după ce am făcut ultimul plin de benzină. Acum am iarăşi nevoie, şi alimentez de câţi bani mai am, la preţurile astea… E o mare nesimţire ce se întâmplă. La motorină, cel puţin, este cel mai mare preţ din istoria României", spune Bogdan Simedrea.
"Aproape că ne-au luat măduva spinării cu preţurile astea, mai ales nouă, celor care trebuie să facem naveta şi nu avem decât varianta maşinii. În condiţiile astea, mai bine stai acasă în şomaj decât să-ţi dai jumătate din salariul ăla de mizerie pe benzină", adaugă Alexandru Vereş.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: