Explozie la Bayern Munchen. Antrenorul Thomas Tuchel a fost dat afară

Explozie la Bayern Munchen. Antrenorul Thomas Tuchel a fost dat afară Sursă foto: Facebook

Bayern Munchen se desparte de tehnicianul Thomas Tuchel. Conducerea clubului este nemulțumită de prestația echipei bavareze din ultima perioadă. Tuchel va părăsi echipa de pe Alianz Arena la finalul acestui sezon

Bayern Munchen se va despărți de Thomas Tuchel. Tehnicianul a ajuns pe banca bavarezilor în primăvara anului trecut, într-o perioadă în care echipa nu traversa cea mai bună perioadă.

Bayern Munchen renunță la serviciile tehnicianului Tuchel

În vârstă de 50 de ani Thomas Tuchel l-a înlocuit pe Julian Nagelsmann. Conducerea lui Bayern Munchen nu este mulțumită de progresul echipei bavareze. Astfel, în urma negocierilor au decis ca tehnicianul Tuchel să părăsească echipa la finalul sezonului.

„Am căzut de acord să încheiem colaborarea la finalul sezonului. Până atunci, eu și staff-ul meu vom continua să dăm totul pentru a asigura succesul maxim”, a reacționat Tuchel.

Ne puteți urmări și pe Google News
Bayern Munchen se desparte de tehnicianul Tuchel

Bayern Munchen. Sursa foto: Monticelllo | Dreamstime.com

Conducerea clubului, nemulțumită de evoluția echipei

Bayern Munchen a câștigat 28 din cele 44 de meciuri cu Thomas Antrenor. În sezonul trecut, nemții au fost eliminați atât din Cupele Europene cât și din Cupa Germaniei, iar titlul l-au câștigat în ultima etapă din Bundesliga. Nici în actuala ediție bavarezii nu stau prea bine. Bayern a fost umilită în Cupă, după ce au fost eliminați de o echipă din liga a treia.

În Bundesliga se află pe locul 2 lai opt puncte în spatele rivalilor de la Leverkusen. În Cupele europene, bavarezii au pierdut prima manșă din optimile Champions League, în fața italienilor de la Lazio. Bayern Munchen a piedut ulimepe trei meciuri disputate, 0-3 cu Leverkusen. 0-1 cu Lazio și 2-3 cu VfL Bochum.

Bundesliga. Bayern Munchen se desparte de tehnicianul Tuchel

Sursa foto: Arhiva EvZ

Bayern Munchen, trei înfrângeri în tot atâtea meciuri

Se pare că Tuchel nu mai este dorit nici de lotul lui Bayern. Doar șase jucători îl mai susțin. Vedetele Joshua Kimmisch, Manuel Neuer și Raphael Guerreiro îl vor plecat cât mai repede.  Lista jucătorilor care solicită plecarea tehnicianului este completată de Jamel Musiala.

Cel din urmă a a devenit titular în echipa lui Bayern cu Tuchel pe bancă. Tehnicianul la protejat pe cât de mult posibil în ciuda evoluțiilor modeste din ultima perioadă, potrivi publicației Bild.