Evenimentul Zilei > Actualitate > BĂTĂLIE pe VIAŢĂ şi pe MOARTE. Femeia care a făcut imposibilul POSIBIL | GALERIE FOTO
BĂTĂLIE pe VIAŢĂ şi pe MOARTE. Femeia care a făcut imposibilul POSIBIL | GALERIE FOTO

BĂTĂLIE pe VIAŢĂ şi pe MOARTE. Femeia care a făcut imposibilul POSIBIL | GALERIE FOTO

O femeie care a trăit cu bulimie pentru mai mult de 15 ani, spune că a bătut în sfârşit boala cu ajutorul soţului ei care i-a oferit sprijinul în noua sa carieră de bodybuilding.

Verity Garrington s-a luptat cu tulburarea de alimentaţie pentru mai mult de un deceniu și, uneori, treceau până la cinci zile fără să mănânce între puseurile alimentare, potrivit mirror.co.uk.

Dar la 34 de ani a decis că e nevoie să-şi schimbe stilul de viaţă pentru a putea spera să aibă copii în viitor.

Manichiurista din Fulford, York este căsătorită cu actualul deținător al titlului Mister Univers, Stuart Garrington.

Ea recunoaşte că a ţinut secretul tulburării alimentare departe de soţul ei, până când a decis să facă o schimbare în anul 2013.

Verity  a spus: „Nu mi-am făcut niciodată rău când Stu era acasă, am fost atât de jenată şi speriată că ar putea vreodată să mă audă, aşa că mă îndopam când eram la muncă şi nu mâncam deloc sau pe cât de puţin posibil când eram cu el.

„Nu mi-am dat seama până când am început să trec peste bulimie, crescându-mi aportul de alimente şi de antrenament, am realizat atunci că mă simt mult mai bine şi că am bătut cuiul în sicriul bulimiei, şi că dacă mă pot urca pe o scenă, înseamnă că am bătut-o cu adevărat.”

Verity tocmai a fost numită Miss Marea Britanie de către Asociaţia Naţională a Amatorilor de Body Builders, şi a spus că îi este extrem de recunoscătoare lui Stuart.

Ea crede că fără ajutor și sprijin acum ar fi fost moartă.

Verity nu creditează doar culturismul în ajutorarea ei de a învinge bulimia, ea a apelat de asemenea la un consilier pentru a depăşi situaţia dificilă.

„Faptul că am avut parte de exerciţii fizice, m-a ajutat să mă simt mai bine cu mine. Încurajez pe oricine cu probleme de natură emoţională să facă exerciţii”.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: