Evenimentul Zilei > Politica > Băsescu îi sfătuiește pe liderii USL să se împace
Băsescu îi sfătuiește pe liderii USL să se împace

Băsescu îi sfătuiește pe liderii USL să se împace

Președintele Traian Băsescu a făcut un apel public la liderii USL, cerându-le să găsească o soluție la dispute, pentru a nu se ajunge la o criză politică.

„Președintele României, domnul Traian Băsescu, lansează un apel către liderii Uniunii Social-Liberale (USL) să găsească de îndată o soluție la actualele dispute din interiorul alianței pentru a nu se ajunge la o criză politică. România are nevoie de stabilitate și de un guvern pe deplin funcțional, care să poată gestiona în mod eficient problemele țării și să asigure o bună guvernare”, se arată în apelul lui Băsescu. 
Potrivit șefului statului, demisia mai multor demnitari liberali a dus la disfuncționalități, iar intenția premierului Ponta de a schimba structura Guvernului a creat „un climat de instabilitate”.
„Disfuncționalitățile apărute în alianța de guvernare după anunțul privind demisia mai multor miniștri liberali, precum și intenția exprimată de prim-ministrul Guvernului României, domnul Victor-Viorel Ponta, de a schimba structura actuală a Guvernului au creat un climat de instabilitatea menită să afecteze, deopotrivă, credibilitatea țării, instituțiile publice, mediul de afaceri și cetățenii. Domnul președinte Traian Băsescu roagă liderii USL să dea dovadă de responsabilitate”, se arată în finalul apelului președintelui Băsescu. 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: