Evenimentul Zilei > Politica > Băsescu, despre dedesubturile unui PLAN ODIOS instrumentat de PSD! Cum vrea „Daddy” să servească CLIENTELA POLITICĂ
Băsescu, despre dedesubturile unui PLAN ODIOS instrumentat de PSD! Cum vrea „Daddy” să servească CLIENTELA POLITICĂ

Băsescu, despre dedesubturile unui PLAN ODIOS instrumentat de PSD! Cum vrea „Daddy” să servească CLIENTELA POLITICĂ

Fostul președinte Traian Băsescu a lansat acuzații grave în legătură cu nominalizarea lui Răzvan Cuc pentru portofoliul Transporturilor.

Într-o postare pe Facebook, Băsescu a acuzat că Răzvan Cuc a fost nominalizat pentru funcția de ministru al Transporturilor, în urma încercării lui Liviu Dragnea de a servi clientela politică.

Fostul președinte a mai scris că Iohannis nu este obligat să renumească în funcție un ministru care, cu câteva luni în urma, era revocat pentru incompetență.

„După ce a încercat la Ministerul Transporturilor cu Olguţa Vasilescu şi cu Mircea Drăghici, ultima nominalizare a Liderului Suprem pentru acest minister greu, făcută în ultima zi a interimatului de 45 zile al Rovanei Plumb pentru a-i forţa mâna Preşedintelui Ţării, este Răzvan Cuc.

Nefericitul Răzvan Cuc a fost nevoit să demisioneze la cererea PSD din Guvernul Grindeanu, apoi a fost remaniat pentru incompetenţă, tot de PSD, din Guvernul Tudose, pentru ca acum să fie redescoperit de Daddy ca fiind soluţia de „profesionist sadea” pentru Ministerul Transporturilor. Clientelism ieftin! Cum stă Preşedintele României în această ecuaţie? Să vedem:

1. Nu Preşedintele este responsabil că nominalizarea a întârziat nepermis, fiind făcută cu doar câteva ore înaintea expirării interimatului de la Ministerul Transporturilor;

2. Preşedintele poate respinge propunerea bazându-se pe realitatea că la solicitarea premierului PSD a semnat decretul de remaniere din funcţia de Ministru al Transporturilor a lui Răzvan Cuc, pentru incompetenţă, în Octombrie 2017;

3. Nimeni nu-i poate cere Preşedintelui României să reinstaleze în funcţie un ministru pe care cu doar câteva luni în urmă l-a revocat pentru incompetenţă;

4. Nominalizarea lui Răzvan Cuc este rodul unei decizii destinată a servi clientela de partid a lui Dragnea, pe care trebuie s-o servească pentru a se menţine pe funcţie.

Oare cât de slabi şi neluaţi în seamă au ajuns baronii PSD ca să-l lase pe Dragnea să-l impună pe „deplin compromisul profesional” Răzvan Cuc, ei ştiind că acest lucru face rău şi imaginii PSD? Eu cred că Preşedintele Iohannis va acţiona în interesul României şi nu în interesul mărunt al lui Dragnea. PS – Poate domnul Cuc are un dram de responsabilitate şi renunţă la nominalizare”, a scris Traian Băsescu pe Facebook.