Barcelona pierde incredibil acasă! 1-4 cu Paris St Germain. Un meci nebun

Barcelona pierde incredibil acasă! 1-4 cu Paris St Germain. Un meci nebun Barcelona - Paris St Germain 2024. Mbappe fericit. sursa: Captură video TNT Sports

Barcelona - Paris St. Germain 1-4! Un scor imposibil de anticipat după victoria spaniolilor la Paris cu 3-2. Dar mingea este rotundă, mai ales în Champions League...

Eroul meciului a fost Kylian Mbappe care a marcat de două ori. Propulsând Paris Saint-Germain spre o victorie cu 4-1 în fața Barcelonei. După ce pierduseră acasă cu 3-2. Echipa catalană redusă la 10 jucători nu și-a asigurat locul în semifinalele Ligii Campionilor UEFA. Atacantul francez a transformat un penalty în a doua repriză și mai târziu a profitat de o respingere a portarului în ultimele minute. Întorcând un scor imposibil de 3-2 al PSG pentru a avansa cu 6-4 la general. O luptă incredibilă!

Cum a decurs meciul. Barcelona a preluat inițial conducerea prin Raphinha. Aceasta  marcând în primul sfert de oră din apropierea porții. Părea că-și continuă forma impresionantă arătată în Paris săptămâna precedentă. Ajutat de jocul abil al lui Lamine Yamal pe aripa dreaptă.

Barcelona pierde controlul în minutul 29

În ciuda startului puternic al Barcelonei și a unui avantaj de două goluri în dubla confruntare, jocul s-a schimbat. În minutul 29 când Ronald Araujo a primit cartonaș roșu pentru un fault asupra lui Bradley Barcola.

Ne puteți urmări și pe Google News

PSG a profitat rapid de acest avantaj, cu Ousmane Dembele egalând împotriva fostei sale echipe puțin înainte de pauză. După pauză, lovitura de la 25 de metri a lui Vitinha a adus PSG în avantaj. A fost urmată de penalty-ul decisiv al lui Mbappe. Apoi, Mbappe a sigilat victoria cu al 41-lea gol al sezonului, finalizând un contraatac rapid. Parizienii și-au stabilit prezența în semifinală împotriva Borussiei Dortmund.

Momentele cheie ale jocului

12’: Raphinha a marcat din nou, dându-i Barcelonei un avantaj de 4-2 la general. 29’: Araujo de la Barcelona a fost eliminat pentru că l-a lovit dur pe Barcola. 40’: Dembele a egalat cu o finalizare precisă. 54’: Șutul de la distanță al lui Vitinha, din colțul careului, a egalat scorul dublei. 61’: Mbappe a marcat de la punctul de 11 metri după o eroare a lui Cancelo. 62’: Xavi și antrenorul de portari al Barcelonei, De La Fuente, au primit cartonașe roșii. 89’: Mbappe a înscris din apropierea porții, al doilea său gol.

Rio Ferdinand reacționează la triumful lui PSG în fața Barcelonei cu 10 jucători: "Scene nebunești. PSG trebuie să-i mulțumească lui Araujo pentru cartonașul roșu. A fost un moment de pierdere a sângelui rece. S-a bazat prea mult pe el însuși în acel duel, ieșind învins. Cartonașul roșu a întors jocul cu fundul  în jos și l-a scos de sub control. Până în acel moment, Barcelona părea echipa mai încrezătoare, mai completă. Dar imediat ce a avut loc eliminarea, PSG a arătat ca o echipă care preia controlul și încrederea lor a crescut enorm. Jucătorii importanți de la PSG și-au arătat valoarea.", a spus la Eurosport