Începe lupta pentru putere în clanul Corduneanu. „Beleaua”, spaima polițiștilor, ar putea fi șef

Începe lupta pentru putere în clanul Corduneanu. „Beleaua”, spaima polițiștilor, ar putea fi șef

Exclusiv. Clanul Corduneanu este acum rămas fără lider, drept urmare lumea interlopă așteaptă să vadă cine va prelua puterea. Nu de alta, dar acest clan este cel mai important din Iași, iar fără un lider de fier, lucrurile ar putea scăpa de sub control. Dintre frații lui Costel Corduneanu, Adrian, supranumit și ”Beleaua„ a fost cel care a ieșit mai mult în evidență.

În ceea ce-l privește pe Petronel Corduneanu, acesta a stat mai mult în spate. Dar acum doi ani de zile, soția acestuia i-a acuzat pe restul fraților că vor să îi ia casa. Vorbim despre un imobil pe care femeia tocmai îl cumpărase. Cert este că în cele din urmă scandalul s-a stins brusc. Pe de altă parte dintre locotenenții de încredere a fost și Ștefan Boncu.

Clanul are și ”turnători” printre membri

Acesta era un cunoscut al poliției, până când a devenit chiar sursă pentru autorități. ”Reţine în favoarea inculpatului Andrei Ștefan Boncu incidenţa dispozițiilor art. 19 din Legea nr. 682/2002. Privind protecţia martorilor şi, în consecinţă, reduce pedeapsa principală aplicată prin sentinţa penală apelată pentru infracţiunea de tulburare a ordinii şi liniştii publice, de la 1 an, la 6 luni de închisoare, cu suspendare.

Menţine celelalte dispoziţii ale sentinţei penale apelate care nu contravin prezentei decizii. Definitivă”, au scris magistrații în sentință.

Ne puteți urmări și pe Google News

Adrian ”beleaua” se va impune ca șef?

În acest moment clanul care era extrem de puternic și avea conexiuni în toată lumea interlopă și din România, dar și peste hotare, stă se clatine. Nu de alta, dar sunt puțini cei care îl vor pe Adrian la conducere, mai ales că în ultimele săptămâni acesta a fost certat cu fratele său.

Ba chiar nici măcar la spital nu l-a vizitat, lucru care nu este privit cu ochi buni de restul membrilor grupării. Rămâne de văzut dacă acesta se va impune prin forță așa cum a făcut deobicei sau va fi acceptat de restul membrilor grupării.