Evenimentul Zilei > Actualitate > Bărbat din Vrancea, reținut de oamenii legii. Iubita însărcinată în trei luni a murit
Bărbat din Vrancea, reținut de oamenii legii. Iubita însărcinată în trei luni a murit

Bărbat din Vrancea, reținut de oamenii legii. Iubita însărcinată în trei luni a murit

Un bărbat din Vrancea a fost reținut de oamenii legii, fiind suspectat de omorârea propriei iubite, însărcinate în trei luni.

Un bărbat în vârstă de 50 de ani, din localitatea Dumitrești, Vrancea, a fost reținut de agenții de poliție după ce este bănuit că și-a omorât iubita însărcinată în trei luni de zile. Potrivit informațiilor transmise de cadrele medicale, femeia nu a putut fi salvată.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea au dispus reținerea bărbatului acuzat de faptul că și-a ucis iubita însărcinată în trei luni, în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Bănuit că a omorât-o pe concubina sa

Potrivit informațiilor transmise de IPJ Vrancea, bărbatul a alertat autoritățile în cursul zilei de vineri, 4 iunie, susținând că iubita sa, în vârstă de 32 de ani, care era însărcinată cu copilul acestuia, nu se simțea deloc bine. Echipa de cadre medicale care a intervenit la fața locului a constatat, însă, decesul acesteia.

„Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Gugeşti au fost sesizaţi prin apel la 112, vineri, în jurul orei 13,35, de către un bărbat din comuna Dumitreşti, cu privire la faptul că o femeie, concubina sa, în vârstă de 32 ani, însărcinată, se simte rău.

Reținut de autorități

Din nefericire, echipajul SAJ prezent la faţa locului a constatat decesul acesteia. Activităţile desfăşurate de poliţiştii de investigaţii criminale şi specialiştii criminalişti au reliefat aspecte ce au condus la suspiciunea săvârşirii infracţiunii de lovituri cauzatoare de moarte”, a transmis IPJ Vrancea.

Bărbatul a fost reținut, astfel, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Procurorii îl suspectează de omorârea femeii însărcinate în trei luni cu copilul său, potrivit informațiilor transmise de stirileprotv.ro.