Evenimentul Zilei > Social > Avertisment de la Monica Pop: „Atenție, nu cumpărați așa ceva!”. Făcătura la care apelează escrocii
Avertisment de la Monica Pop: „Atenție, nu cumpărați așa ceva!”. Făcătura la care apelează escrocii

Avertisment de la Monica Pop: „Atenție, nu cumpărați așa ceva!”. Făcătura la care apelează escrocii

Cunoscutul medic oftalmolog Monica Pop atrage atenția asupra unei reclame false prin intermediul căreia oamenii sunt îndemnați să cumpere un anumit produs. Medicul susține că imaginea sa este folosită abuziv pentru promovare și subliniază că nu are nici o legătură cu acest produs.

Medicul Monica Pop atrage atenția că imaginea ei a fost folosită, în mod abuziv, pentru promovarea unui așa zis „medicament minune”. Potrivit spuselor sale, este vorba despre un produs despre care se spune că „redă vederea fără intervenție”.

Monica Pop îi avertizează pe cetățeni să nu se lase înșelați și să nu cumpere astfel de produse, dat fiind că nu au nici o legătură cu ea.

„Altă înșelătorie oribilă şi periculoasă pe FB. Tot pentru naivi şi creduli. Interviu fals, inventat, inexistent! Cum să credeți într-un medicament minune care redă vederea fără nicio intervenţie. Cum poate crede cineva că eu mă pot preta la asemenea mizerabilă reclamă?! Nişte nemernici fără scrupule folosesc numele meu (şi nu numai) pentru a înșela şi câştiga bani prin înșelătorie. Fiți atenți! Nu cumva să cumpărați”, a scris medicul Monica Pop pe pagina sa de socializare.

sursa: A3.

O altă înșelătorie a avut loc la începutul anului

De altfel, nu este pentru prima oară când medicului oftalmolog i se întâmplă așa ceva. La începutul acestui an, medicul Monica Pop atrăgea atenția că imaginea sa a fost asociată cu un alt „medicament minune”. De această dată era vorba despre un produs care, în opinia celor care îl vindeau, ajuta la slăbit. Şi la începutul acestui an medicul oftalmolog sesiza că imaginea sa a fost asociată cu un medicament de slăbit, o altă înșelătorie.

„Povestea de pe Facebook cu slăbitul, interviul cu mine, așa-zisele «Medicamente», reclamele, totul e o înșelătorie ordinară! E posibil ca Facebook să admită asemenea șarlatanii, să permită unor nemernici să speculeze, prin asemenea minciuni, necazul și depresiile obezilor și consecințele lor?

Acești ne-oameni se bazează pe naivitatea si frustrările obezilor, chinuiți și creduli, care speră că pot slabi cu mizeriile de pastile, soluții, lichide etc., toxice și periculoase, inventate de ei pentru a obține bani nemunciți! Oribil!”, scria, la vremea respectivă, Monica Pop, pe Facebook.

sursa foto. EVZ

Cum a demontat înșelătoria

Medicul a demontat înșelătoria printr-un exemplu la îndemâna tuturor. Astfel, ea atrăgea atenția că în cazul în care ar fi existat astfel de medicamente minune, de slăbit, numărul celor cu probleme de greutate ar fi fost mult mai mic

„Dacă ar există medicamente de slăbit ar mai exista aproape un miliard de grași pe planetă?! Nu, desigur!  E logic, nu???!!! Nemernicii cu invențiile lor josnice, fără vreo legătura cu scăderea în greutate, dimpotrivă, nu trebuie restricționați de Facebook? Numai cei care scriu ce nu convine unora?! Au sute de reclamații și de raportări!!! Fără rezultat!

Nu e prima dată abordat acest subiect! La fel și despre unele invenții de medicamente prezentate ca «Miraculoase» pentru diferite boli: cancer, diabet, hipertensiune!!! Etc! De ce permiteți așa ceva? La oameni v-ați gândit?!”, mai scria Monica Pop pe pagina sa de socializare, la începutul acestui an.