Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor a început emiterea primelor titluri de plată. Beneficiarii vor primi banii în termen de 175 de zile. VEZI LISTA!

Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor a început emiterea primelor titluri de plată. Beneficiarii vor primi banii în termen de 175 de zile. VEZI LISTA!

ANRP a emis astăzi primele 50 de titluri de plată pentru beneficiarii dosarelor de despăgubire soluţionate. Plăţile aferente titlurilor se vor face de către Ministerul Finanţelor Publice în termen de maxim 175 de zile de la primirea acestora.

Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor a emis, în data de 10 ianuarie 2014, primele 50 de titluri de plată pentru beneficiarii dosarelor de despăgubire soluţionate. ANRP anunță printr-un comunicat de presă că va publica periodic lista persoanelor pentru care s-au emis titluri de plată. "Având în vedere legislaţia privind protecţia datelor personale, datele publicate se vor limita la numele persoanei şi numărul dosarului de opţiune. În cazul în care titlul de plată se emite pe numele mai multor persoane, titlul în original se remite uneia dintre acestea, urmând ca celelalte persoane să primească înştiinţări în care este menţionat şi numele persoanei căreia i s-a transmis titlul în original", se arată în comunicatul remis redacției EVZ. Titlurile de plată, în cupoane speciale, se transmit de A.N.R.P. atât beneficiarilor, cât şi Ministerului Finanţelor Publice. Plăţile aferente titlurilor se vor face de către Ministerul Finanţelor Publice în termen de maxim 175 de zile de la primirea acestora. Ministerul Finanțelor Publice va comunica fiecărui beneficiar o înştiinţare privind virarea sumei prevăzute în titlul de plată. Beneficiarii se vor prezenta la unităţile CEC Bank şi vor solicita retragerea în numerar/ virament a sumelor consemnate. LISTA CELOR 50 DE TITLURI DE PLATĂ EMISE ÎN 10 IANUARIE 2014