"Nu primesc lecţii de niciun fel de la slugile comice ale d-lui Sorin Ovidiu Vîntu. Pentru că domnul Mircea Geoană e şi el un fel de jurist, îl invit la o dezbatere publică despre acest dosar. În rest, rămâne cum a spus domnul Ion Iliescu (n.r. – l-a făcut prostănac pe Mircea Geoană)", a declarat Tudor Chiuariu, citat de realitatea.net.
Senatorul PSD Mircea Geoană a declarat, marţi, la conferinţa "Mediafax Talks about Lobby", că este dificil să ai credibilitate în faţa opiniei publice în condiţiile încare doi foşti miniştri condamnaţi nu demisionează din Parlament.
"Cum să poţi să mergi în faţa opiniei publice româneşti, atunci când ai doi politicieni de vârf, foşti miniştri, recent condamnaţi de justiţia română, un senator, fost minsitru al Justiţiei şi o doamnă, fost ministru al Tineretului şi Sportului, condamnaţi recent de către justiţia română, şi aceşti oameni nu îşi dau demisia din Parlamentul naţional? Cum poţi să crezi că cineva te va crede că vei face o lege sau vei face legi şi legislaţie serioasă din acest punct de vedere?", a spus Mircea Geoană, referindu-se la senatorul PNL Tudor Chiuariu şi la deputatul PPDD Monica Iacob Ridzi.
A demisionat doar din funcția de președinte al Comisiei juridice
Liberalul Tudor Chiuariu, condamnat la trei ani și șase luni de închisoare cu suspendare în dosarul Poșta Română, şi-a înaintat demisia începând cu 1 februarie din funcţia de preşedinte al Comisiei juridice a Senatului. 
Tudor Chiuariu este membru și al Comisiei de revizuire a Constituției, acesta urmând să decidă dacă va demisiona sau nu.

CITIȚI ȘI:
  • Geoană: Cum poţi să mergi în faţa opiniei publice când doi foşti miniştri condamnaţi nu demisionează?
  • Tudor Chiuariu a demisionat din fruntea Comisiei Juridice
  • Zgonea: Chiuariu ar trebui să facă un pas în lateral din funcţia de preşedinte al Comisiei juridice
  • "POŞTA ROMÂNĂ". Tudor Chiuariu: 3 ani şi jumătate cu suspendare, Zsolt Nagy: 4 ani cu suspendare! Curtea Supremă: preşedintele Comisiei Juridice din Senat este corupt! Predoiu: Să demisioneze!

Te-ar putea interesa și: