Evenimentul Zilei > Politica > PSD are de ales: NEAMȚUL lui CRIN sau OMUL lui FELIX. Antonescu, atac dur: ”Guvernul nu e moșia lui Ponta”
PSD are de ales: NEAMȚUL lui CRIN sau OMUL lui FELIX. Antonescu, atac dur: ”Guvernul nu e moșia lui Ponta”

PSD are de ales: NEAMȚUL lui CRIN sau OMUL lui FELIX. Antonescu, atac dur: ”Guvernul nu e moșia lui Ponta”

După ce premierul Victor Ponta a spus că intenționează să aibă o nouă întâlnire cu Crin Antonescu, atunci când acesta va reveni în ţară, liderul PNL a afirmat, într-o intervenție la postul B1 TV, că absența sa nu blochează negocierile din USL și că premierul se poate vedea cu alți reprezentanți ai PNL, în frunte cu Klaus Iohannis.

"Oricând dl. Ponta vrea să se întâlnească cu reprezentanții PNL se poate întâlni chiar cu dl. Iohannis. Ponta nu a manifestat nici o intenție de de a vorbi cu mine sau cu cineva din PNL", a afirmat liderul PNL, Crin Antonescu, la postul B1 TV.
În ceea ce privește amenințarea lui Ilie Sârbu cu schimbarea sa de la Senat, Crin Antonescu a afirmat că aceste amenințări nu funcționează.
"Nu merge cu mine. Această amenințare merge în scenariul în care să spunem că mă sperii și mă înscriu în PC, de exemplu.(…)Cine crede că dl. Voiculescu m-a pus pe mine președinte al Senatului? Ei au de ales între Voiculescu și Iohannis", a spus Crin Antonescu.
"Noi am avut o înţelegere iniţială în faţa alegătorilor români, care s-a stabilit în anumiţi termeni. Dacă dl. Dragnea constată astăzi că are majoritate singur, aşa cum constată şi dl Sârbu cu un aer ameninţător, dânşii nu au decât să renunţe la înţelegerea iniţială a USL, să folosească această majoritate şi să facă alt Guvern, nu-i niciun fel de problemă, dar nu putem fi noi acuzaţi că suntem cei care vrem să rupem înţelegerea iniţială. Noi sub ameninţare şi sub şantaj nu lucrăm. Nu am cedat ani de zile din Opoziţie fiind, ameninţărilor de tot felul ale lui Traian Băsescu, nu o să cedăm la ameninţările domnului Dragnea", a mai spus liderul PNL.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: