Evenimentul Zilei > Politica > Antonescu: Am renunţat la cererea de desfiinţare a USD. Ponta: Nu are nicio relevanță anunțul
Antonescu: Am renunţat la cererea de desfiinţare a USD. Ponta: Nu are nicio relevanță anunțul

Antonescu: Am renunţat la cererea de desfiinţare a USD. Ponta: Nu are nicio relevanță anunțul

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat duminică, la Deva, că a renunţat să ceară desfiinţarea Uniunii Social Democrate (USD), arătând că decizia este una dintre concesiile pe care le-a făcut PSD-ului.

”Am renunţat şi la desfiinţarea USD-ului, s-a spus că nu am făcut concesii. Au spus că este o cerere absurdă, că dânşii nu pot”, a afirmat Crin Antonescu, într-o conferinţă de presă.
Întrebat când au renunţat liberalii la această solicitare, Antonescu a răspuns că l-a mandatat pe vicepreşedintele PNL Mihai Voicu să facă acest anunţ.
”Vai de mine, dar i-am dat un mesaj, într-o pauză publicitară, i-am dat mesaj şi mandat lui Mihai Voicu, era cu Cătălin Ivan, purtătorul de cuvânt al PSD-ului, şi i-a spus atunci, când s-a reluat emisiunea: ‘Bine domnule, dacă asta este singura chestiune pe care voi o respingeţi renunţăm la ea, încheiem’. Şi atunci s-a dat publicitate şi n-avem niciun răspuns până acum”, a spus Crin Antonescu.
Ponta: Nu are nicio relevanță anunțul
Premierul Victor Ponta a spus că anunţul liderului PNL Crin Antonescu privind renunţarea la solicitarea de desfiinţare a USD "nu are nicio relevantă", întrucât "discuţia este despre guvernare"."Nu are nicio relevantă anunţul. Discuţia este despre guvernare şi noi dorim să guvernăm că USL, nu că USD. Acest lucru l-am spus mereu", a declarat Victor Ponta, citat de gandul.info.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: