Evenimentul Zilei > Justitie > Dan Andronic, despre cazul Anei Maria Pătru: „A existat un interes major în ce o privește pe fosta șefă AEP”
Dan Andronic, despre cazul Anei Maria Pătru: „A existat un interes major în ce o privește pe fosta șefă AEP”

Dan Andronic, despre cazul Anei Maria Pătru: „A existat un interes major în ce o privește pe fosta șefă AEP”

Jurnalistul Dan Andronic a declarat, în direct la România TV, după dezvăluirile făcute în EvZ despre fosta şefa AEP, Ana Maria Patru, că modul în care au operat procurorii în acest caz este unul unic.

„Doamna Patru nu a cedat (presiunilor – n.r), iar modul în care s-au comportat procurorii în anchetă este unic”, a declarat Dan Andronic

„Acest lucru denotă că a existat un interes major în ce o priveşte pe doamna Patru. Cred că acolo a fost o combinaţie între interesul celor de la DNA Ploieşti să decapeze şi ei pe cineva şi interesul doamnei Socol de a obţine probe împotriva lui Sebastian Ghiţă. Irina Socol era obsedată de Ghiţă”, a mai spus Andronic. 

”Aici avem 2 interese, unul politic şi unul pur comercial. Cele două s-au întâlnit şi a rezultat cazul doamnei Pătru”, a completat Dan Andronic. 

Fosta şefa AEP a făcut dezvăluiri halucinante despre perioada în care a fost arestată într-un interviu exclusiv pentru Evenimentul Zilei, acordat jurnalistului Dan Andronic. 

„Am întâlnit-o pe Ana Maria Patru, fosta şefa AEP, abia anul acesta, într-un week-end la mare. Era pe o terasă alături de câteva alte persoane pe care le cunoşteam şi care ne-au făcut cunoştinţă. Era împreună cu băiatul ei, Ştefan, un tânăr foarte liniştit şi retras, care părea uşor stânjenit şi inconfortabil cu discuţia”, precizează Andronic în începutul interviului

Jurnalistul a mai precizat la România TV că va urma şi o a doua parte a interviului din EvZ.