Evenimentul Zilei > Actualitate > Andrei Năstase: Nu voi candida, sunt un copil ascultător
Andrei Năstase: Nu voi candida, sunt un copil ascultător

Andrei Năstase: Nu voi candida, sunt un copil ascultător

Fiul cel mare al lui Adrian Năstase nu va intra în cursa alegerillor parlamentare. Andrei Năstase a ţinut să precizeze, într-o declaraţie pentru ziarul Ring, că nu va candida pentru un loc de deputat în colegiul în care a câştigat tatăl său, aşa cum s-a vehiculat după întâlnirea USL din Deltă.

"Eu sunt un copil ascultător şi nu voi intra în politică. Nu voi candida, voi respecta dorinţa şi sfatul tatălui meu", a spus Andrei Năstase, care şi-a declarat însă susţinerea pentru USL.
"Tratatul de la Murighiol", parafat în acest week-end ar conţine, în anexă, şi o înţelegere informală privind lista candidaţilor, în care apar schimbări de colegii. Astfel, preşedintele PSD, Victor Ponta a ales tot colegiul 6 din Târgu Jiu, în timp ce conservatorul Daniel Constantin a ales un colegiu din judeţul Argeş. În ceea ce îl priveşte pe liderul PNL, Crin Antonescu se pare că acesta va candida pentru un loc în Parlament în sectorul 6, condus de apropiatul său, Rareş Mănescu, "mutându-şi" colegiul din sectorul 1, condus de Andrei Chiliman.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News