Evenimentul Zilei > Monden > Andreea Esca, umilită de un băiat?! Legătura neașteptată cu Mărțișorul
Andreea Esca, umilită de un băiat?! Legătura neașteptată cu Mărțișorul

Andreea Esca, umilită de un băiat?! Legătura neașteptată cu Mărțișorul

Andreea Esca a povestit prin ce clipe grele trece chiar înainte de sărbătoare ei favorită. Gândul că băiatul pe care îl plăcea nu îi va oferi atenție o demoraliza complet pe celebra prezentatoare de la ProTV.

Andreea Esca a dezvăluit că sărbătoarea Mărțișorului era una dintre favoritele ei pe vremea când era doar un copil. Aceasta a povestit cu lux de amănunt că era foarte nerăbdătoare să vadă ce mărțișoare primea de la băieții din clasa ei.

Povestea continuă cu „investigatul” mărțișoarelor primite. Prezentatoarea de la ProTV scotea din pungi, plicuri sau cartoane toate mărțișoarele și le studia pe toate părțile pentru a-și alege un favorit.

Aceasta a spus că s-ar fi simțit foarte prost dacă băiatul pe care îl simpatiza nu i-ar fi oferit mărțișor, dar, din fericire, acest lucru nu s-a întâmplat niciodată.

„Ce făceam în copilărie, pe 1 spre 2 martie? Scoteam din pungile de plastic, de 1 leu, toate mărțișoarele. Din plicuri, din punguțe mai mici, sau doar lipite de un cartonaș… și le studiam pe toate părțile.

Bineînțeles, asta după ce pe 1 sufeream ca un câine dacă băiatul care îmi plăcea nu îmi adusese mărțișor. Bine, asta nu s-a întâmplat…. dar aș fi suferit. Nu erau prea multe ocaziile, la 8-9 ani, ca să fii sigură că te place… Iar aceasta era una dintre ele!”, a scris Andreea pe alistmagazine.ro.