Evenimentul Zilei > Actualitate > Anda Adam a ratat Harvard-ul
Anda Adam a ratat Harvard-ul

Anda Adam a ratat Harvard-ul

Înainte de a deveni cunoscută datorită colaborării cu trupa R.A.C.L.A., "Nu mă uita", cântăreaţa plănuia să devină studentă la prestigioasa universitate Harvard.

"Tatăl meu locuieşte de aproape 20 de ani în Australia. Pe când eram în liceu, a insistat foarte mult să plec din ţară şi să îmi continui studiile în Australia. În acelasi timp, mama mea era plecată în SUA de doi ani, unde lucra la un cunoscut salon de coafură pentru a-mi pregăti terenul şi a mă muta acolo, pentru a studia la Harvard", a dezvăluit Anda Adam.
Ea a mai spus că, în liceu, era o elevă silitoare. "Aveam rezultate foarte bune la învăţătură în timpul liceului. Am fost tocilară, nu degeaba am fruntea lată. Am obţinut 10 pe linie, mă duceam la olimpiadele de matematică, de informatică, unde am ajuns chiar la fazele pe ţară. Mama a vrut să îmi creeze un viitor mai bun, îmi pregătise loc unde să stau şi pe cineva care să îmi plătească studiile. O femeie de acolo urma să îmi sponsorizeze studenţia, fiind astfel scutită de impozit pentru patru sau cinci ani", a continuat vedeta.
Însă, înainte să termine clasa a 12-a, Anda Adam a devenit cunoscută, după ce a interpretat refrenul piesei "Nu mă uita". "Visul meu era să devin artist, cântam de mulţi ani pe la diverse festivaluri de muzică, am participat la mai multe emisiuni TV, astfel că nu am mai vrut să plec din ţară. De atunci, nu a mai fost cale de întoarcere", a explicat Anda Adam.
Sursa: ADPM

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.