Evenimentul Zilei > Monden > Anamaria Prodan vrea să-l uite definitiv pe Reghe. În căutarea altui bărbat, impresara a luat o decizie surprinzătoare
Anamaria Prodan vrea să-l uite definitiv pe Reghe. În căutarea altui bărbat, impresara a luat o decizie surprinzătoare

Anamaria Prodan vrea să-l uite definitiv pe Reghe. În căutarea altui bărbat, impresara a luat o decizie surprinzătoare

Anamaria Prodan intenționează să-și caute fericirea toată viața și să se recăsătorească după divorțul de Laurențiu Reghecampf. Ea a decis să facă un pas important, în acest sens, și să se mute, împreună cu familia, în Statele Unite.

Aflată în plin proces de divorț, Anamaria Prodan susține că este interesată mai ales de familie, respectiv de fete și de fiul său. Ea și-a anunțat intenția de a părăsi România și de a se muta în străinătate. Ea a ales Statele Unite, unde urmează să se stabilească cu copiii. Dar asta numai după ce va petrece o perioadă de timp în Dubai.

Impresara spune că, în această perioadă dorește să se concentreze asupra familiei și bunăstării acesteia, mai ales că cei mici suferă din cauza despărțirii părinților. De altfel, Anamaria Prodan nu-și face griji pentru viitorul său, spunând că a investit în criptomonede, dar și într-o afacere cu băuturi alcoolice.

Sursa: Arhiva EVZ

Despărțirea de Reghecampf, pas cu pas

Ea a vorbit despre despărțirea de Laurențiu Reghecampf și despre consecințele pe care le va avea divorțul asupra familiei sale. În acest context, Anamaria Prodan a precizat că intenționează să se recăsătorească și să-și caute fericirea, în continuare.

„Luăm lucrurile încet așa cum vin și trăim frumos pentru că atunci când iubești un om, îl lași să facă ceea ce îl face pe el fericit și alegerile noastre dacă sunt ieftine, plătim scump. Cu siguranță, el se vă trezi, va cauta să vadă ce s-a întâmplat și de unde au venit lucrurile astea în viață familiei lui. Dacă nu se va trezi, în altă viață când va veni, va repara greșeala și uite așa.

Dacă se vă trezi, nimeni nu o să rămână nepedepsit nimeni care a stat în spate și și-a dorit și acum se bucură pe toate terasele din București. Nu are de ce să se bucure pentru că cine rade la urmă, râde mai bine. (…) Știu că nu o să rămân singură, o să caut fericirea toată viața și o să mă mărit.”, a declarat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan își mută reședința în Statele Unite

Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf susține că fiul și al antrenorului va merge la școală în Statele Unite. Anamaria Prodan a mai spus că cei trei copii, Rebecca, Sarah și Laurențiu Jr. o susțin și îi sunt alături. Ea a spus că urmează ca familia să se mute în Statele Unite, dar o să aibă o reședință și în Dubai.

„Noi o să ne mutăm în America, dar o să stăm și în Dubai. Bebe o să meargă pe urmele surorilor lui care la 14 ani au făcut Boarding School în America. El își dorește să plece pentru că lumea e rea, copii sunt răi, oamenii vorbesc și mai bine pleacă. Vrem să trăim frumos fără să dăm peste niște neaveniți care vin să comenteze și fară scoală”, a mai dezvăluit Anamaria Prodan în cadrul unui interviu la Kanal D.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.