Evenimentul Zilei > Monden > Anamaria Prodan a mai primit o lovitură. De la iubita lui Reghe, culmea! S-a aflat totul
Anamaria Prodan a mai primit o lovitură. De la iubita lui Reghe, culmea! S-a aflat totul

Anamaria Prodan a mai primit o lovitură. De la iubita lui Reghe, culmea! S-a aflat totul

La 48 de ani, Anamaria Prodan trece prin al doilea divorț și trăiește probabil cele mai grele momente ale vieții. De parcă tot zbuciumul provocat de anunțul despre depunerea actelor de divorț nu era sufiecient, Anamaria Prodan a mai primit o lovitură. De data aceasta, chiar de la iubita lui Laurențiu Reghecampf.

Femeia care este iubita lui Reghe a fost surprinsă recent de paparazzi. Și nu oricum, ci fiind foarte fericită, semn că nefericirea altora înseamnă uneori fericirea altora…

Și cum să nu fie fericită Corina Caciuc, când trăiește una dintre cele mai mari bucurii din viața unei femei? Iubita lui Laurențiu Reghecampf este însărcinată în 9 săptămâni. În plus, ea a primit din partea antrenorului echipei Universitatea Craiova o confirmare a faptului că relația lor a atins un alt nivel.

Amintim că odată cu depunerea actelor de divorț, Reghecampf și-a asumat oficial noua etapă din viața lui, în care Corina joacă un rol foarte important. Nu s-ar putea spune altfel având în vedere ce ei pun bazele unei familii.

Conform sursei citate, se pare că Reghe a dat lovitura cu această alegere. Mai departe vom vedea de ce iubita lui Reghe este diferită față de multe dintre tinerele din showbizul românesc.

Fostul cuplu Laurențiu Reghecampf-Anamaria Prodan

Cine este iubita lui Reghe?

Corina directoarea unei companii care derulează afaceri pe axa China-România. În plus, se pare că ea deține o diploma în management și a început facultatea în Dubai (n.r. – cel mai populat oraș din Emiratele Arabe Unite, în care Anamaria Prodan și Reghecampf au avut la moment dat un apartament).

Ulterior, ea s-a transferat în România pentru a-și finaliza studiile. Totodată, seducătoarea brunetă are și un master în Mediul de Afaceri, obținut la Cambridge.

„Corina este tinerică, frumușică și extrem de grijulie cu burtica de gravidă. (…) Roșcata este extrem de modestă, în ciuda faptului că are un iubit atât de bogat și cunoscut precum Reghe. De ce spunem modestă?

Ei bine, graviduța lui Reghecampf nu a simțit nevoia să epateze cu nimic. Nu s-a machiat prea mult și chiar a mers pe nuanțe naturale, de bun-gust, iar părul l-a prins într-o coadă lejeră″, arată cancan.ro. Iată, așadar, o veste care poate însemna o nouă lovitură pentru Anamaria Prodan. Altfel, amintim că evz.ro a publicat primele poze cu Reghecampf și noua iubită.