Evenimentul Zilei > Monden > Amber Heard, petreceri deocheate cu alcool și droguri. Elon Musk, pe lista invitaților
Amber Heard, petreceri deocheate cu alcool și droguri. Elon Musk, pe lista invitaților

Amber Heard, petreceri deocheate cu alcool și droguri. Elon Musk, pe lista invitaților

Drama și controversele din jurul lui Amber Heard continuă. După ce a pierdut procesul de calomnie a lui Johnny Depp, iar instanța a decis că trebuie să îi plătească actorului 10,3 milioane de dolari, noi detalii au apărut despre caz. Au fost dezvăluite documente care nu au fost incluse în proces, precum și detalii despre viața actriței. Este vorba despre presupuse petreceri sexuale cu miliardari, printre care Elon Musk.

Au fost publicate informații despre petrecerile desfășurate de actrița Amber Heard. Se pare că evenimentele implicau alcool, droguri și activitate sexuală. În plus, au apărut detalii despre cine a participat la aceste petreceri. Printre aceștia se numără, inclusiv, cel mai bogat om din lume: Elon Musk.

Informațiile sunt bazate pe declarații din diverse surse, inclusiv pe o persoană numită „Gia”, care este un pseudonim pentru a-i proteja identitatea. Informatorii au oferit detalii despre costume, teme satanice și orgii lesbiene desfășurate pe scenele construite în reședințe din Los Angeles și în împrejurimi, precum și în zona Bay. De asemenea, s-a aflat și cine a participat la aceste petreceri. La întâlniri, au luat parte „zei tehnologiei, capitaliști de risc, fondatori, directori de top și antreprenori în curs de dezvoltare”, care se adunau o dată pe lună pentru a „se bucura de nopți sălbatice alimentate de băutură, sex, și cantități abundente de extaz”

Tinerele întrețineau atmosfera petrecerilor

La petrecerile organizate de Amber Heard o mulțime de fete tinere participau pentru a întreține atmosfera. Ele se atingeau reciproc în ținute de piele pe scenă, iar Amber stătea pe un scaun asemănător unui tron ​​în centrul lor. Actrița de la Los Angeles a atras alte tinere actrițe care se luptau să lucreze ca escorte și să facă apariții sau să cânte la evenimente pentru Elon Musk și alți oameni de afaceri.

De asemenea, Musk a plătit facturile legale ale lui Amber în cazul ei de defăimare, precum și datoria lui Heard. Teoriile șantajului au câștigat teren deoarece, potrivit unor persoane din interior, „Amber îl înregistra constant pe Musk. Avea o strategie. Era o expertă în asta. Pentru ca evenimentele blestemate să aibă loc, ea l-ar fi enervat foarte tare pe Elon și apoi ar fi înregistrat totul pe video.” „Întotdeauna a existat un zvon că ea are niște lucruri întunecate asupra lui și pentru asta, el este dator față de ea”, a adăugat una dintre surse se arată în articolul publicat de House Inhabit.