Evenimentul Zilei > Monden > Alexia Eram s-a făcut de rușine. Măruță a prins-o cu minciuna. „Începe să te enerveze chestia asta”
Alexia Eram s-a făcut de rușine. Măruță a prins-o cu minciuna. „Începe să te enerveze chestia asta”

Alexia Eram s-a făcut de rușine. Măruță a prins-o cu minciuna. „Începe să te enerveze chestia asta”

Alexia Eram, fiica știristei Andreea Esca a fost dată de gol la emisiunea prezentată ce Cătălin Măruță.

Tânăra a spus în una dintre edițiile emisiunii că a luat permisul de conducere și va veni să i-l arate când o să mai fie din nou invitată.

Cum a fost prinsă Alexia cu minciuna

De mai mult timp Alexia Eram se chinuie să obțină permisul de conducere, dar până acum nu a reușit. Cum i-a promis lui Măruță că va vani să-i arate permisul, acesta a insistat să-l vadă. Desigur, totul era o minciună despre care a vorbit chiar iubitul Alexiei, Mario Fresh.

„Este leneșă, nu a luat sala. Oricum, sunt foarte supărat, nici cu frumosul, nici cu urâtul. Când auzi pe cineva că se plânge toată ziua că nu are mașină, că ar fi bună o mașină și tot așa de 20 de ori pe zi începe să te enerveze chestia asta. I-am zis de multe ori să dea sala, în toate felurile”, a spus Mario Fresh.

„Promit că în două săptămâni merg și dau sala și vin aici cu permisul, cu sala luată. Promit”, a replicat Alexia Eram.

Fiica Andreei Esca se simte pregătită să îmbrace rochia albă de mireasă

Invitat într-un platou de televiziune împreună cu Alexia Eram, Mario Fresh a făcut dezvăluiri despre cererea în căsătorie. Mai mult, se pare că artistul i-a spus deja iubitei sale câteva dintre detaliile care se vor petrece în ziua în care o va întreba dacă își dorește să devină soția lui.

„Mă, știi ce vreau să zic?! Mă bucur mult de tot că, iată, astăzi, Alexia a venit îmbrăcată în rochia pe care a purtat-o și în weekend, când v-ați căsătorit. Casă de piatră! Să fiți fericiți”.

„Mulțumesc, o să apărem iar la ziar”, a reacționat Mario Fresh la gluma lui Măruță.

„Cred că atunci când chiar o să ne căsătorim nu o să ne mai creadă lumea, la cât de mult s-a zvonit asta”, a spus Alexia Eram, potrivit cancan.ro