Evenimentul Zilei > Actualitate > Alexandru Cumpănașu, martor în dosarul Caracal. Ce spune despre confruntarea cu Dincă
Alexandru Cumpănașu, martor în dosarul Caracal. Ce spune despre confruntarea cu Dincă

Alexandru Cumpănașu, martor în dosarul Caracal. Ce spune despre confruntarea cu Dincă

Alexandru Cumpănașu a fost citat ca martor în dosarul crimelor din Caracal. El a fost chemat să depună măturie în legătură cu crimele de care este acuzat Gheorghe Dincă.

Alexandru Cumpănașu, martor în dosarul Caracal.

Controversatul Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceşanu, a fost citat ca martor în dosarul crimelor din Caracal. Înainte de înfățișarea din sala de judecată, el s-a arătat îngrijorat în legătură cu felul în care vor decurge lucrurile. Unchiul Alexandrei Măceșanu se gândea la reacția pe care o va avea când va da ochii cu Gheorghe Dincă.

„Este pentru prima dată când sunt cu acest nenorocit. Eu sunt pregătit să spun adevărul şi să ajut, dar nu poţi să fii pregătit să dai ochii cu un asemenea individ. Aş avea multe să-i adresez, dar din păcate, nu cred că mi se va permite, având doar statutul de martor. Aş avea multe să-i spun şi nu numai, dar… Sper să nu scape nepedepsit pentru toate faptele pe care le-a comis. Eu voi spune ce ştiu, aşa cum am făcut şi la Parchet. Mai departe ţine de instanţă, însă vin cu speranţe, totuşi“, a declarat Alexandru Cumpănaşu, conform capital.ro.

El a făcut aceste declarații la intrarea în sediul Tribunalului Olt.

Alexandru Cumpănașu, martor în dosarul Caracal

Prezența lui Alexandru Cumpănaşu, ca martor, l-a nemulțumit pe bunicul Luizei Melencu, cea de-a doua victimă a lui Gheorghe Dincă. Stelian Iordache, bunicul Luizei, a susținut că este discriminat de autorități.  Aceasta deoarece părțile din proces şi martorii au fost lăsați să intre în sală în vreme ce lui i-a fost interzis accesul.

„Se face accesul în sală pe ochi frumoşi, înţelegeţi? Noi avem tot interesul să aflăm ce s-a întâmplat cu nepoata noastră. Pe când aici văd că a venit ca martor fostul candidat Cumpănaşu. Noi n-avem pregătire, noi nu facem parte din sistem. Noi am venit aici cu alte gânduri şi alte dorinţe. Vrem să aflăm ce s-a întâmplat cu Luiza. Nu vedeţi că se face în continuare discriminare? Noi suntem familia Iordache, iar el e domnu’… Să aşteptăm să vedem ce hotărăşte grefiera. Grefiera, nu judecătoarea, hotărăşte“, a spus bunicul Luizei, conform sursei citate mai sus.

Bătrânul l-a acuzat pe Alexandru Cumpănașu că s-a folosit de acest caz pentru a-și face publicitate la posturile de televiziune

„Ăsta e începutul, să vedm ce va spune în sală, să vedem ce afirmaţii va face în sală. Asta ne interesează pe noi şi după aia o să vedeţi circ afară, când vom ieşi, pentru că el tot timpul a venit cu aberaţii şi minciuni. În realitate nu a venit cu absolut nimic, cu date concrete despre cazul Caracal. El a avut un singur scop şi un singur interes. Să-şi facă publicitate la toate posturile de televiziune şi să candideze pentru funcţia de preşedinte. Un corupt, un mizerabil, un om murdar“, a completat Stelian Iordache.