Evenimentul ZileiJustitieGheorghe Dincă, „monstrul din Caracal”, întrebare revoltătoare în timpul procesului. Rudele Luizei, șocate

Gheorghe Dincă, „monstrul din Caracal”, întrebare revoltătoare în timpul procesului. Rudele Luizei, șocate

Gheorghe Dincă, „monstrul din Caracal”, întrebare revoltătoare în timpul procesului. Rudele Luizei, șocate
Gheorghe Dincă, „monstrul din Caracal”, a pus o întrebare nepotrivită în timpul termenului ce a avut loc, miercuri, la Tribunalul Olt.

Gheorghe Dincă, „monstrul din Caracal”, a revenit în prim-plan, astăzi. Inculpatul a fost adus, azi, la Tribunalul Olt. Și a fost pus față în față cu primii martori. La un moment dat, bărbatul a început să aibă o atitudine sfidătoare și să-i pună întrebări bunicii Luizei Melencu. Tânăra despre care se bănuiește că ar fi una dintre victimele lui Dincă.

Gheorghe Dincă, „monstrul din Caracal”, a dat cu bâta în baltă

El a pus o întrebare intimă, legată de viața sexuală a victimei. „Mi-a mai pus o întrebare. Când și-a început Luiza viața sexuală, și i-am spus că este un nenorocit. Și că Luiza n-a fost prostituată”. A povestit după încheierea ședinței de judecată bunica Luizei.

„Am fost audiată, să spun totul, cum am crescut-o pe Luiza, cum am dus-o la ocazie. Cum s-a întâmplat, am spus tot ce am știut. Și Dincă a ridicat degetele în sus și mi-a pus problema că cu ce făcea naveta Luiza. Și eu i-am spus că nu făcea naveta. Ea stătea la cămin. Fata pleca diminica la ora patru. A crezut că Luiza e traseistă, d-asta mi-a pus această întrebare”. A mai declarat femeia.

Gheorghe Dincă este judecat pentru uciderea tinerelor Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu. Într-un caz care a isterizat și revoltat opinia publică din România. În jurul căruia au existat și mai planează multe semne de întrebare și incertitudini. După încheierea celui de-al cincilea termen al procesului, o mătușă a Luizei Melencu a răbufnit. Femeia a aruncat cu o sticlă de apă spre mașina cu care era transportat Gheorghe Dincă și l-a înjurat pe inculpat.

Judecătoarea a fost recuzată de avocata familiei Luizei

Avocata familiei Luizei a anunțat că o va reclama pe judecătoare. „Am făcut cerere de recuzare pentru că judecătoarea este părtinitoare. Am solicitat asistenț juridică internațională. Vrem să se afle la ce posturi telefonice s-a vorbit de pe telefonul Luizei după răpire. Au fost șase apeluri de pe telefonul Luziei, în condițiile în care Dincă era intr-o alta locație. Dacă am fi aflat cu cine s-a vorbit de pe telefonul lui, s-ar fi aflat cine a luat-o pe Luiza. Doamna judecator a spus că nu o interesează soarta fetelor”. A spus judecătoarea.

 


Accesează: