Evenimentul Zilei > Monden > Alex Bodi şi Ceauşescu! Un greu a confirmat legătura. Cine ar fi crezut?
Alex Bodi şi Ceauşescu! Un greu a confirmat legătura. Cine ar fi crezut?

Alex Bodi şi Ceauşescu! Un greu a confirmat legătura. Cine ar fi crezut?

Conform celor spuse de avocatul său, Alex Bodi trece prin momente grele în celula de la Inspectoratul de Poliție Județean Dolj, descrisă de Cătălin Dancu ca fiind una dintre „clădirile alea faimoase ale lui Ceaușescu”.

Amintim că la 12 noiembrie Tribunalul Dolj admitea propunerea procurorilor DIICOT de arestare preventivă pentru 30 de zile a lui Alex Bodi, fostul soţ al Biancăi Drăguşanu. Celebrul personaj care devenise din ce în ce mai prezent în presa tabloidă este urmărit penal într-un dosar de trafic de persoane şi proxenetism.

În acelaşi dosar, judecătorii au admis propunerea DIICOT Craiova privind arestarea preventivă a altor 7 inculpaţi.  Se pare că Alex Bodi ar fi recrutat mai multe tinere pe care le-a obligat să se prostitueze. El este acuzat şi de o infracţiune de şantaj, conform Agerpres.

Viaţa lui Alex Bodi în arest

Un obişnuit al traiului în care luxul şi opulenţa erau prezente din plin în viaţa lui, Alex Bodi a avut un şoc în momentul în care a ajuns după gratii. Avocatul Cătălin Dancu a dezvăluit recent că nu are parte de privilegii față de celelalte persoane aflate în detenție.

În actualul context, milionarul se adaptează cum poate acum noilor condiții din arestul IPJ Dolj, dar un aspect este clar, nu îi este deloc uşor să facă asta. Cel care s-a despărţit de Bianca Drăguşanu chiar înainte de a fi arestat se simte nedreptăţit şi consideră că este victima unui abuz.

„Este dezamăgit, este frustrat, e o presiune pe umerii lui. Îmi spune: «Cătălin, efectiv, eu nu știu de unde au scos ăștia toată povestea asta în care să fiu pus la un asemenea nivel, atât de jos și să suport asemenea restricții în condițiile în care eu nu am de-a face cu acest dosar».

Alex Bodi are aceleași condiții pe care le au cei care sunt în arestul inspectoratului de poliție, nu vă închipuiți că sunt alte condiții. Nu stă singur, nu are frigider, televizor sau covoare persane. Stă exact ca orice alt arestat preventiv fără niciun fel de privilegiu”, a spus Dancu.

Bodi, „cazat” în clădirea lui Ceauşescu

„Ultima dată, erau 4 în celulă, acum Dumnezeu știe câți or mai fi sau unde-l mută. La data respectivă, la început, când am vorbit eu cu el, stăteau 4. Arestul se face într-o clădire veche, sunt clădirile alea faimoase ale lui Ceaușescu.

Acum, mă pun și eu în locul comandantului, de ce trebuie să-i dea lui condiții speciale față de ceilalți. Nu există așa ceva: are aceleași condiții, e într-un arest preventiv, de aia nici nu stă într-un penitenciar”, a declarat Cătălin Dancu pentru wowbiz.ro.

Mai depare, apărătorul milionarului a divulgat că şi-a stabilit strategia prin care speră să-i convingă pe judecători să-i elibereze clientul. Dancu îşi doreşte ca Alex Bodi să aștepte finalizarea anchetei în arest la domiciliu şi consideră că el nu reprezintă un pericol social sau pentru anchetă.

„Credem că vom schimba această situație cât mai repede. Eu vreau să cred că odată ce o nouă verificare a măsurii arestării preventive va fi pusă în discuție, pe baza înscrisurilor noi, pe baza documentelor din Germania, pe baza faptului că vom aduce dovada că nu are cazier și că omul ăsta nu a făcut vreodată obiectul unei anchete penale, să se reevalueze situația”, a mai spus pentru wowbiz.ro.