Evenimentul Zilei > Actualitate > Alertă în România. Un bărbat tânăr a fost găsit împușcat în gât, într-o mașină
Alertă în România. Un bărbat tânăr a fost găsit împușcat în gât, într-o mașină

Alertă în România. Un bărbat tânăr a fost găsit împușcat în gât, într-o mașină

Autoritățile sunt alertate. Un bărbat în vârstă de 30 de ani, din municipiul Roman, a fost găsit mort. Oamenii legii nu cunosc încă întregul context în care acesta a decedat. Suspiciunile au crescut pe măsură ce s-a descoperit că bărbatul a fost împușcat în gât.

Caz suspect în orașul Roman. Autoritățile au fost anunțate de decesul unui om aflat într-un autoturism. Oamenii legii au constatat că acesta era împușcat în gât. Nu se cunosc circumstanțele și cauzele incidentului. În acest moment, investigația autorităților continuă.

Un bărbat tânăr a fost găsit mort într-o mașină

Marți seară, 20 iulie, organele de poliție IPJ Neamț au fost alertate cu privire la un bărbat mort, care se află într-un autoturism. Oamenii legii s-au deplasat de urgență în municipiul Roman, acolo unde au fost sesizați că a avut loc descoperirea. Ei au constatat că victima prezintă o împușcătură în gât.

„Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, stabilind că este vorba despre un bărbat de 30 de ani, din Roman, care prezenta o plagă prin împușcare la nivelul gâtului.

Echipajul Serviciului de Ambulanță deplasat la fața locului a constatat decesul bărbatului”, a declarat subinspectorul Ciofu Ramona de la IPJ Neamț.

Agenții de poliție au identificat la locul incidentului și o armă. Condițiile în care bărbatul în cauză a murit sunt suspecte.

Autoritățile demarează, la momentul actual, o anchetă cu scopul de a identifica circumstanțele și cauzele accidentului de față.

Cercetările continuă. Condițiile în care a avut loc decesul sunt suspecte

Echipajul Serviciului de Ambulanță care s-a deplasat la fața locului a declarat decesul bărbatului.

Cadavrul victimei va fi transportat de urgență la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei, conform stiripesurse.ro.

″În acest moment, o echipă operativă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț se află la fața locului în vederea efectuării cercetării la fața locului și stabilirii împrejurărilor în care a survenit decesul.

Cadavrul bărbatului urmează să fie transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului”, a declarat reprezentantul IPJ Neamț.