Evenimentul Zilei > Politica > Alegerile din PSD agită spiritele. Ploșoianu acuză schimbările de discurs
Alegerile din PSD agită spiritele. Ploșoianu acuză schimbările de discurs

Alegerile din PSD agită spiritele. Ploșoianu acuză schimbările de discurs

Liviu Pleșoianu, unul dintre candidații la șefia PSD, a declarat, vineri, la Antena 3 că dezamăgirea oamenilor în ceea ce privește conducerea social-democraților s-a produs pe fondul unei schimbări de discurs.

Întrebat cu ce echipă și-ar dori să lucreze, Liviu Pleșoianu a declarat că ar vrea să audă candidații vorbind. „Eu prefer să lucrez cu oameni care nu se schimbă după o zi pe alta”, a spus el.

„Doamna Dăncilă ne-a asigurat de nenumărate ori în ultimele zile, că nu va demisiona, în eventualitatea în care nu rămâne președinte al PSD.

 

Pe mine mă interesează exact cum spuneam, ca oamenii care au votat acești partid în 2012, apoi cei care au votat din nou în 2016, toți oamenii aceștia care au crezut în PSD sunt profund dezamăgiți de ce se întâmplă în acest moment. PSD la nivel de vârf, de conducere interimară, a schimbat discursul de pe o zi pe alta. Lucru pe care eu nu-l accept și nu îl voi respecta niciodată”, a conchis deputatul PSD.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: