Evenimentul Zilei > Actualitate > Al treilea incendiu major al zilei s-a produs la Brașov. România sub flăcări. VIDEO
Al treilea incendiu major al zilei s-a produs la Brașov. România sub flăcări. VIDEO

Al treilea incendiu major al zilei s-a produs la Brașov. România sub flăcări. VIDEO

Un alt incendiu important s-a produs, astăzi, la Brașov, acolo unde într-un cămin s-a creat panică din cauza flăcărilor.

Un incendiu a izbucnit, vineri seară, în Brașov, la un cămin ce se află pe Aleea Violetelor. Focul s-a declanșat la o cameră aflată la etajul al 4-lea al imobilului respectiv. A fost apelat numărul de urgență 112, iar pompierii au intervenit la scurt timp pentru a stinge incendiul. Patru autospeciale au fost deplasate la locul cu pricina, după cum au informat oficialii.

Un alt incendiu, la Brașov

„Acționăm cu patru autospeciale de stins incendii cu apă și spumă, două autoscări mecanice și două echipaje SMURD. La momentul ajungerii forțelor la locul intervenției incendiul se manifesta cu flăcării violente, ardea general în interiorul camerei și din nefericire a fost găsită în interior și o victima carbonizată.” A fost anunțul făcut de oficialii Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov.

Ziua a început cu o tragedie

Conform informațiilor, o persoană a fost carbonizată. Este vorba despre un bătrân. 50 de oameni au fost evacuați din clădire și nu s-au întregistrat alte victime.

A fost al 3-lea incendiu al unei zile care a început cu tragedia de la Matei Balș. Acolo unde un incendiu foarte puternic, provocat cel mai probabil de o explozie, a făcut ca cinci persoane să moară. Victimele au fost găsite carbionizate. Ancheta a fost demarată și este în curs de desfășurare.

Focul a creat panică și la un mall din Timișoara

Tot vineri, un incendiu a fost consemnat și la un mall din Timișoara. O mașină a luat foc în parcarea centrului comercial. Din fericire, nu s-au înregistrat victime. Pompierii au intervenit prompt și au reușit să stingă incendiul înainte ca acesta să se extindă. Din zona parcării au fost evacuate aproximativ 50 de persoane.

„Un autoturism a luat foc in parcarea subterana a unui centru comercial din Timisoara. Imediat a pornit instalatia de exhaustare. Odata pornita alarma de incendiu, 50 de persoane s-au autoevacuat. Nimeni nu a fost ranit. Cauza probabila a incendiului urmeaza sa fi stabilita”. A fost anunțul făcut de reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Timiș.