Familia Saramat susţine că Sorina, feţiţa de 8 ani ar fi trebuit să se întoarcă la familia din Baia de Aramă, cea care a crescut-o în ultimii 7 ani, a solicitat Tribunalului Bucureşti redeschiderea dosarului adopţiei şi judecarea cauzei.

Familia Saramat susţine, de asemenea, că reprezentanţii autorităţilor au făcut falsuri în cazul acestei adopţii.

Astazi, avocatul familiei a dat o veste mare tuturor sustinatorilor familiei Saramat, confirmand redeschiderea cauzei si acceptarea noilor probe depuse la dosarul anularii adoptiei.

„In procesul privind constatarea nulitatii absolute a adoptiei Sorinei, Tribunalul Bucuresti a respins astazi, 23.10.2019, exceptiile invocate de catre Sacarin Gabriel si Sacarin Ramona prin aparator ales, dar si pe cele invocate de catre DGASPC Mehedinti si ANPDCA privind autoritatea de lucru judecat a hotararii judecatoresti pronuntate de Curtea de Apel Craiova prin care a fost incuviintata adoptia.

Procesul se judeca! Urmatorul termen de judecata va avea loc la data de 25.11.2019 la Tribunalul Bucuresti. La dosarul cauzei, la data de 21.10.2019, au fost depuse mijloace probatorii tehnice ce atesta in mod incontestabil faptul ca toate inscrisurile intocmite de reprezentantii DGASPC Mehedinti (in speta Morjan Violeta – manager de caz) in dosarul adoptiei sunt FALSE, semnatura si scrisul olograf al Asistentului Maternal Saramat Mariana fiind contrafacute in mod grosolan prin modalitati ce se circumscriu elementului material al infractiunii de Fals intelectual”, a notat avocatul Victor Dumitrica, potrivit bzc.ro