Adina Buzatu, contestată de Cristian Ţânţăreanu

Adina Buzatu, contestată de Cristian Ţânţăreanu

Stilistul Adina Buzatu a fost desemnată Ministru al Modei, marţi seară, în cadrul Celebrity Gala de la Ambasada`Or Events Center din Otopeni.

Decizia e fost aplaudată de toţi cei prezenţi la eveniment, mai puţin de omul de afaceri Cristian Ţânţăreanu, care a s-a considerat cel mai potrivit pentru această funcţie deoarece ”a dezbrăcat cele mai frumoase femei”.

Pentru a demonstra că premiul stilistei este binemeritat, pe scenă au defilat Alin Oprea, Cornel Ilie, Cătălin Josan, Mihai Trăistariu, Fizz, Mihai Alexandru, Ştefan Cigu, Adi Cristescu, Andrei Ştefănescu - Alb Negru şi Marius Niţă, îmbrăcaţi în ţinute Trends by Adina Buzatu. Fiecare dintre cei prezenţi a purtat câte o ţinută propusă de stilistă.

La Celebrity Gala de marţi seară au mai fost premiaţi Raluca Turcan – ”Ministrul Eleganţei în Politică”, Cristina Stamate – ”Ministrul Culturii”, Nicușor Stan – ”Ministrul Evenimentelor de Lux”, dar şi Eduard Irimia, Dana Sota, Răzvan Popescu, Cornelia Rednic, Adina Buzatu, Cristina Spatăr, Bogdan Bărbuceanu și Florentina Opriș.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ceremonia s-a încheiat cu interpretarea de excepție a Andreei Olariu, fata de numai 14 ani care a câştigat celebrul concurs italian "Io canto", venită special din Italia pentru acest eveniment.

Ambasad`Or Celebrity Gala este un eveniment care celebrează personalități de renume din România a căror activitate recentă a adus un plus de valoare considerabil societății.