Evenimentul Zilei > Sport > Adi Popa și-a găsit echipă și speră să-și relanseze cariera. Fostul jucător al FCSB-ului era o prioritate pentru Clinceni
Adi Popa și-a găsit echipă și speră să-și relanseze cariera. Fostul jucător al FCSB-ului era o prioritate pentru Clinceni

Adi Popa și-a găsit echipă și speră să-și relanseze cariera. Fostul jucător al FCSB-ului era o prioritate pentru Clinceni

Adi Popa va evolua la o nouă echipă în partea a doua a sezonului. Mijlocașul a bătut palma cu oficialii de la Academica Clinceni.

Adi Popa (32 de ani), fost internațional român, și-a găsit o nouă echipă. Cel poreclit „Motoreta” a semnat cu formația Academica Clinceni, la care va evolua până în vară. Fotbalistul era una dintre marile ținte pe care le urmărea Ilie Poenaru, tehnicianul prim-divizionarei, conform Digi Sport.

Considerat a fi om de bază de Ilie Poenaru

„Ca să nu mai fie nicio surpriză pentru voi, Adi Popa va veni mâine (n.r. 4 ianuarie) la antrenament. M-a rugat să-l primesc câteva zile la antrenament. Are o ofertă din străinătate și m-a rugat, dacă pot, să-l las să se pregătească câteva zile. Îl primesc cu drag, nu e nicio problemă. În funcție de ce va rezolva, vom vedea dacă va face parte din lotul nostru.

Am mai spus, orice jucător de valoare este binevenit la orice echipă. E clar că-mi doresc jucători de valoare, de calitate. Nu pot să spun că nu sunt mulțumit de lotul actual, dar dacă mai putem aduce jucători de valoare, de ce nu?

Vreau să formez o echipă puternică, cu experiență, mai ales că vine un retur greu, unde presiunea își va spune cuvântul”. Era anunțul făcut de Ilie Poenaru.

Adi Popa la FCSB, o echipă și două experiențe diametral opuse

Adi Popa a atins apogeul carierei în perioada 2012 – 2017, atunci când a evoluat pentru SteauaClu / FCSB. El a mai evoluat la gruparea „roș-albastră” și în sezonul 2019-2020. Această ultimă experiență a fost una nefericită. El a adat clubul în judecată, pentru că nu și-a primit banii cuveniți pentru perioada în care fotbaliștii au intrat în șomaj tehnic. Anul trecut, odată cu suspendarea campionatului, din cauza pandemiei.

„Eu nu dau bani necuveniți! Eu dau bani dacă muncești. Două luni de zile nu s-a lucrat, s-a stat în COVID. Nu s-a stat în COVID? Păi e vina mea? Am adus eu COVID aici? Nu e vina lui, dar nici vina mea. Dacă tu ai stat degeaba, cum să iei bani?

Ai ceva la cap? Vrei bani pe degeaba? Fără muncă? N-ai cum să iei bani degeaba! Iei bani degeaba, dar cum zice statul, adică de șomaj. Cum să-ți dau eu 20.000 într-o lună, dacă n-ai muncit deloc?”, spunea Gigi Becali.