Evenimentul Zilei > Social > Adevărul despre Aspirină! Toți românii o folosesc. Ce efect neștiut are
Adevărul despre Aspirină! Toți românii o folosesc. Ce efect neștiut are

Adevărul despre Aspirină! Toți românii o folosesc. Ce efect neștiut are

Un nou studiu realizat în Marea Britanie arată că administrarea aspirinei pacienților diagnosticați cu diverse tipuri de cancer poate reduce riscul decesului cu 20%. De asemenea, aspirina ar avea efecte și asupra răspândirii bolii.

Un nou studiu realizat de Universitatea Cardiff din Marea Britanie arată că aspirina ar putea să reducă cu 20% riscul de mortalitate în cazul pacienților diagnosticați cu cancer. Oamenii de știință mai susțin că administrarea aspirinei ar putea să și reducă răspândirea cancerului în organismul uman.

Aspirina reduce mortalitatea în cazul pacienților cu cancer

„Am observat că, în cazurile pacienților diagnosticați cu cancer, în cazul a 20% dintre cei care au luat aspirină, cazurile de deces au scăzut, în comparație cu cei cărora nu li s-a administrat aspirină„, a spus profesorul Peter Elwood, de la Universitatea Cardiff, care a studiat efectele aspirinei asupra pacienților pentru mai mult de 50 de ani, conform news.sky.com.

Astfel, pe durata efectuării tratamentelor anti-cancerigene, oamenii de știință recomandă administrarea aspirinei pacienților în cauză. Cu toate acestea, cercetătorii semnalează că aspirina nu reprezintă o alternativă la terapii.

În cadrul studiului au fost analizate condițiile de sănătate a peste 250.000 de pacienți diagnosticați cu diverse tipuri de cancer.

Remediu miraculos pentru cancer

Agaricus Blazei Murill, denumită şi ciuperca lui Dumnezeu datorită remediilor miraculoase este originară din Brazilia, dar a fost aclimatizată şi în România. A fost descoperită de 2 cercetători americani în padurile din Brazilia în urmă cu aproximativ 50 de ani.  În zona unde a fost descoperită, media de viaţă a oamenilor depăşea 100 de ani, ceea ce a atras atenţia oamenilor de ştiinţă. Pe lângă viaţa lungă pe care o aveau, aceştia erau sănătoşi tun.

Secretul era că băştinaşii acelor zone mâncau frecvent aceste ciuperci. Au luat mai multe bucăţi şi le-au dus la analize. Cu ajutorul lor, ei au descoperit că ciuperca lui Dumnezeu are proprietăţi terapeutice. Japonezii au ajuns la concluzia că stopează evoluţia bolilor în procent de 99,4% şi vindecă total în 90% din cazuri.