Evenimentul Zilei > Social > Ciuperca lui Dumnezeu face minuni. Remediu miraculos pentru cancer
Ciuperca lui Dumnezeu face minuni. Remediu miraculos pentru cancer

Ciuperca lui Dumnezeu face minuni. Remediu miraculos pentru cancer

Agaricus Blazei Murill, denumită şi ciuperca lui Dumnezeu datorită remediilor miraculoase este originară din Brazilia, dar a fost aclimatizată şi în România

A fost descoperită de 2 cercetători americani în padurile din Brazilia în urmă cu aproximativ 50 de ani.  În zona unde a fost descoperită, media de viaţă a oamenilor depăşea 100 de ani, ceea ce a atras atenţia oamenilor de ştiinţă. Pe lângă viaţa lungă pe care o aveau, aceştia erau sănătoşi tun.

Secretul era că băştinaşii acelor zone mâncau frecvent aceste ciuperci.

Au luat mai multe bucăţi şi le-au dus la analize. Cu ajutorul lor, ei au descoperit că ciuperca lui Dumnezeu are proprietăţi terapeutice. Japonezii au ajuns la concluzia că stopează evoluţia bolilor în procent de 99,4% şi vindecă total în 90% din cazuri.

Pentru întreţinere, cura durează între 3 şi 6 luni, dar în cazurile mai grave poate dura şi un an sau mai mult. Curele pot fi făcute în paralel cu alte tratamente alopate, în special în chimioterapie sau radioterapie, fiind demonstrat efectul extraordinar al celor două protocoale.
Se recomandă un consum preventiv, în perioadele reci ale anului (toamnă-iarnă-primăvară), cu pauză în perioada de vară, pentru întărirea sistemului imunitar.

Ciupercă deshidratată pentru ceai – formula recomandată pentru cazurile grave de cancer. Cei doi litri de ceai care rezultă trebuie consumaţi pe parcursul a două zile şi au avantajul că produc o hidratare completă a organismului.

Agaricus Blazei Murill conţine o clasă specială de polizaharide cunoscute sub numele de Beta Glucan.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE