Adam Sandler are steaua lui

Adam Sandler are steaua lui

Actorul de comedie Adam Sandler a primit, astăzi, o stea pe celebrul bulevard al celebrităţilor din Los Angeles. Astfel, numărul stelelor de pe Walk of Fame a ajuns la 2.431.

La ceremonie, Sandler a fost însoţit de soţia, Jackie, şi de cele două fiice ale lor, Sadie şi Sunny, informează bbc.co.uk.

În vârstă de 44 de ani, Adam Sandler a devenit faimos în anii ’90, odată cu rolurile interpretate în comedii precum „Happy Gilmore” (“Ghinionistul”)  şi „The Waterboy” (Băiatul cu apa rece”)„. În discursul susţinut astăzi, comediantul a declarat că a avut de parcurs un drum destul de greu şi că a muncit mult pentru a-şi îndeplini visurile.

Ultimul rol al lui Sandler este acela al unui bărbat care pretinde că este căsătorit pentru a reuşi să cucerească o femeie, în comedia romantic “Just Go With It”, care urmează să fie lansată în cinematografele din Marea Britanie pe 11 februarie, iar în cele din România pe 11 martie. Parteneră în film îi este actriţa Jennifer Aniston.

Ne puteți urmări și pe Google News

Potrivit reprezentanţilor Camerei de industrie şi comerţ din Hollywood, filmele în care a jucat Adam Sandler au generat împreună încasări de peste 3 miliarde de dolari pe plan mondial.