Artistul Chris Trousdale și-a dat ultima suflare la un spital din Burbank, California. Tragicul anunț a fost făcut de un membru al familiei sale.

„Cu inimile indurerate confirmăm moartea lui Chris Trousdale, pe 2 iunie 2020″, a declarat Amanda Stephan.

Cântărețul a dus o luptă grea cu virusul, din cauza unor complicații. Din nefericire, trupul său a cedat.

Chris Trousdale a pășit pentru prima oară pe scenă la vârsta de 8 ani. El a performat pe Broadway, în producții precum precum „Les Misérables” și „The Sound of Music”, conform biografiei sale de pe pagina de Facebook.

Doliu în lumea muzicii. Un cântăreț celebru, doborât de Covid-19

Amintim că în martie 2020, solistul de muzică country Joe Diffie a încetat din viață, din cauza unor complicatii cauzate de Covid-19.

Cântărețul american avea 61 de ani și a fost foarte popular în perioada anilor 90. El a scos de-a lungul carierei peste 13 albume și a avut peste 20 de piese prezente în top 10 SUA.

Cu două zile înainte de deces, Diffie a publicat un comunicat de presă prin care anunța că a fost testat pozitiv cu Covid-19 și că urmează un tratament.

„Familia mea și cu mine va rugăm să ne respectați intimitatea în această perioada. Va amintim să fiți vigilenți, atenți și să luați toate precauțiile necesare în timpul acestei pandemii”, se menționa în comunicatul emis.

Decesul cântărețului a fost anunțat de familie, anunță potrivit realitatea.net.

Enrique Iglesias, în doliu. Virusul i-a ucis cea mai dragă persoană

Celebrul cântăreț Enrique Iglesias trece prin clipe greu de imaginat, după ce tatăl său a fost răpus, în martie, de Covid-19.

Carlos Falco, tatăl vitreg al lui Enrique şi al surorii sale, Tamara Falco, a murit din cauza virusului chinezesc la vârsta de 83 de ani. La câteva zile de la deces, fiul său, celebrul Enrique Iglesias, a făcut publică cauza deceseului, scrie us.hola.com.

Carlos fusese internat săptămâna trecută, deoarece figura în grupul persoanelor cu risc ridicat, din cauza vârstei. Din păcate, el a pierdut bătălia cu virusul mortal.

„Trecem printr-o perioadă extrem de grea, iar această pandemie ne-a atins pe toți într-un fel sau altul”, a declarat Julio Iglesias.

Artistul a continuat postarea emoționantă îndemnându-i pe oameni să stea acasă și să ia lucrurile foarte în serios, deoarece situația este critică în toată lumea.

„Haideți să stăm toți acasă și să avem grijă de noi și de cei pe care îi iubim. Vă transmit multă iubire și putere”, a spus Enrique.