Evenimentul Zilei > Actualitate > Accident grav pe Autostrada A1. Patru maşini s-au lovit puternic
Accident grav pe Autostrada A1. Patru maşini s-au lovit puternic

Accident grav pe Autostrada A1. Patru maşini s-au lovit puternic

Patru maşini s-au lovit puternic pe Autostrada A1, pe sensul Piteşti către Bucureşti. În urma accidentului două persoane au fost rănite.
Două persoane au fost rănite iar traficul se desfășoară cu dificultate pe Autostrada A1, pe sensul Pitești către București, din cauza unui accident în care au fost implicate patru autoturisme.
Poliţia a sosit la faţa locului iar traficul se desfăşoară dirijat pe prima bandă şi pe cea de urgenţă.

Potrivit reprezentanţilor Infotrafic, din cauza accidentului, s-a format o coloană de autoturisme de câţiva kilometri

”Circulaţia este restricţionată pe a doua bandă pe Autostrada A1, la kilometrul 15, pe sensul Piteşti către Bucureşti, din cauza unui accident în care au fost implicate patru autoturisme”, se arată în comunicatul Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Pe traseul menţionat s-a format o coloană de autoturisme întinsă pe câţiva kilometri.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române transmite că circulația este restricționată pe a doua bandă pe Autostrada A1, la kilometrul 15, pe sensul Pitești către București, din cauza unui accident în care au fost implicate patru autoturisme.

Cele două persoane au fost rănite ușor în urma coliziunii dintre cele patru maşini.

Traficul rutier se desfășoară dirijat pe prima bandă și pe cea de urgență în urma accidentlului în lanţ

”Patru autoturisme au fost implicate într-o coliziune, la kilometrul 15 pe Autostrada A1, pe sensul dinspre Pitești către Capitală. Două persoane au suferit leziuni ușoare, fiind transportate la spital”, transmite centrul Infotrafic.

Un alt accident grav cu trei morți și două persoane rănite s-a petrecut duminică, în localitatea Filipeşti, Bacău.

Trei persoane au murit și două au fost rănite în urma accidentului rutier produs duminică după-amiază în satul Filipești din județul Bacău.

Conform ISU Bacău, într-una din cele două mașini care s-au ciocnit se aflau patru tineri, iar în cealaltă mașină era o singură persoană.

După zeci de minute de resuscitare în cazul a trei victime, a fost declarat decesul. Au murit cei doi șoferi de 56 și 19 ani, precum și un pasager în vârstă de 18 ani.