Academia Caţavencu, din nou la licitaţie. Doru Buşcu nu are banii licitaţi

Academia Caţavencu, din nou la licitaţie. Doru Buşcu nu are banii licitaţi

Directorul editorial al Academiei Caţavencu, Doru Buşcu, a anunţat că nu a reuşit să strângă 1,6 milioane de euro, sumă pe care a oferit-o săptămâna trecută, la licitaţia brandului Caţavencu.

"I-am trimis un comunicat de presă lichidatorului, prin care l-am informat că nu am reuşit să strâng banii", a spus Buşcu pentru paginademedia.ro. O nouă licitaţie va fi organizată peste 2 săptămâni, iar Doru Buşcu a anunţat că va participa din nou.

Săptămâna trecută, Doru Buşcu a participat la licitaţia brandului Academia Caţavencu, scos la vânzare după falimentul companiei Caţavencu S.A. Chiar după licitaţie, Buşcu a recunoscut că nu deţine o parte "semnificativă" din sumă şi că este în căutarea unui partener.  La aceeaşi licitaţie s-a înscris şi jurnalista Sabina Fati, de la România Liberă. Se pare că aceasta reprezintă, în afacerea "Caţavencu", interesele omului de afaceri Dan Adamescu.

Deoarece nu a reuşit să plătească suma licitată în termenul dat de lichidator (5 zile), Buşcu a pierdut garanţia de 45.000 de euro, pe care a plătit-o înainte de licitaţie. CITIŢI ŞI:

Ne puteți urmări și pe Google News
  • Liviu Mihaiu: "Buşcu vrea să relanseze Academia Caţavencu cu pitici gratis"
  • Academia Caţavencu s-a salvat ca românul la bufet. Pe datorie
  • Doru Buşcu a câştigat licitaţia pentru Academia Caţavencu. Vezi AICI valoarea tranzacţiei