Evenimentul Zilei > Monden > Abi i-a răspuns cu o aroganță „Regelui” interlopilor din Moldova. Fanii au luat foc
Abi i-a răspuns cu o aroganță „Regelui” interlopilor din Moldova. Fanii au luat foc

Abi i-a răspuns cu o aroganță „Regelui” interlopilor din Moldova. Fanii au luat foc

Abi Talent, a postat prima imagine pe rețele sociale, după ce Costel Corduneanu, unul dintre cei mai temuți interlopi din România, a intervenit in scandalul dintre „autoproclamatul” rege al Youtube-ului și Alex Velea.

Abi Talent s-a pozat când lua masa în oraș. „Cand toata țara vorbeste de tine…”, a scris el în dreptul fotografiei în timp ce mânca pizza, făcând referire la faptul că scandalul dintre el și Alex Velea a atras atenția tuturor.

Imaginea a primit sute de comentarii și mii de like-uri și a fost postată la numai câteva zile după ce Costel Corduneanu, cel mai temut interlop din Iași i-a transmis lui Abi Talent, pe pagina socialiă că nu are niciun drept să lupte cu Alex Velea, mai ales că acesta este un „artist talentat”.

Costel Corduneanu a postat un mesaj pe Facebook, scriind și că Abi Talent nu este altceva decât un ”gunoi”, spre deosebire de Velea: ”Am văzut stirea cum tu, un gunoi, sa vorbesti asa despre Alex Velea, un cântăreț talentat si apreciat… gura mica!”, a scris Corduneanu.

Alex Velea a declarat, recent, despre Abi Talent că este homosexual. „În trei minute fac lumea să te vadă fix cum ești. O poșircă, ultima brichetă din tomberon, un flaușat, intersecția dintre labă și neșansă. Zice bine bătrânu’. Nu sunt homofob, am o miniproblemă cu tine: că nu recunoști că trăiești cu noul tău cameraman” a spus Alex Velea, fără menajamente, pe contul său de Instagram.

„Bă, Velea, mai calmează-te, mă! Că ai 40 de ani și un metru cincizeci! Calmează-te, nebunule, calmează-te! Gata, că nu te bagă nimeni în seamă! Gata”, a fost replica lui Abi pentru Velea.