A revenit din moarte clinică și povestește cum este viața de apoi. Îngerii l-au dus într-un loc neașteptat

A revenit din moarte clinică și povestește cum este viața de apoi. Îngerii l-au dus într-un loc neașteptat Sursa foto: Pratchaya Leelapatchayanont | Dreamstime.com

Mediumul spiritual David Hanzel se întreba deseori cum este viața de apoi, însă spune că a avut ocazia să trăiască chiar el această experiență. Acesta susține că a „a văzut cerul” și că îngerii l-au dus într-un loc cu totul neașteptat, în timp ce se afla în moarte clinică.

Medium spiritual David Hanzel, în vârstă de 57 de ani, obișnuia să se întrebe cum este viața de apoi. Acesta susține că era curios dacă după ce murim vedem porțile Raiului sau dacă totul este doar aer.

Bărbatul se laudă acum că este unul dintre puținele persoane care poate spune ce este dincolo de moarte. David Hanzel s-a aflat pe patul de spital din cauza unei infecții pulmonare. Au apărut mai multe complicații și, după ce a suferit un accident vascular cerebral, a intrat în moarte clinică în 2015.

Autointitulat „Mesagerul fantomelor”, bărbatul susține că, atunci când s-a internat, medicii i-au spus că trebuie să se opereze. „Aveam 70% din plămâni acoperiți de infecție și aveam septicemie. Îmi străbătea tot corpul”, a mărturisit bărbatul pentru mirror.co.uk.

Ne puteți urmări și pe Google News

Din cauza problemelor de sănătate, David Hanzel a stat în comă timp de două luni. Bărbatul susține că nici măcar nu știa că este „mort” și că nu avea nicio concepție. Mai mult, el mărturisește că de multe ori în viață a spus că va muri prematur. În timp ce se afla în moarte clinică, a cunoscut o „viață de apoi frumoasă”.

Întors din moarte clinică, povestește despre locul neașteptat în care l-a dus îngerii

Bărbatul din Carolina de Nord a povestit că s-a trezit instantaneu în locul unde el se simțea cel mai bine. Acest loc era pentru el berăria locală, însă locul unde se afla era cu totul nou. Barul era viu colorat și nu mai fusese niciodată în acea locație.

„Îmi amintesc doar că mi-am închis ochii pentru că eram bolnav. Apoi, când am deschis din nou ochii, eram pe cerul nopții. Era cel mai frumos, catifelat și mătăsos cer de noapte. Fără nori. Fără stele. Nu era nimic. Și nu avea nici un început sau sfârșit”, a povestit bărbatul.

David Hanzel susține că nu a fost singur în această călătorie. Alături de el au fost două „ființe” care i-au servit drept ghizi. Una stătea în stângă ci cealaltă în dreapta, iar atitudinea lor era una relaxată. „Ca și cum le cunoșteam”, a precizat medium.

„Mi-au arătat că era cea mai frumoasă lumină albă-aurie. Era atât de drăguță și erau toți acești îngeri și toate celelalte lucruri care urcau în ea”, a mai povestit bărbatul întors din moarte clinică.

Nu erau porțile mari la care se aștepta el, însă era un bar frumos. El susține că cele două „ființe” care îl însoțeau i-au spus că „indiferent de convingerile tale sau de ceea ce te face să te simți confortabil - asta este ceea ce vei vedea mai întâi când vei muri.”

„M-au băgat aproape ca într-un bar. Avea niște sticle frumoase și colorate pe margine. Fără alcool sau altceva”, a povestit el.

După ce a intrat în bar, a urcat fără efort pe partea laterală a unui zgârie-nori. David Hanzel povestește că era o clădire din marmură. „Când pășeai, nu simțeai că piciorul tău atinge pământul. Ca și cum nu exista gravitație. E ca și cum ai pluti și ai merge”, a povestit medium.

A stat în comă timp de două luni, însă atunci când și-a revenit a avut o relevație.

„M-am întors cu o iertare totală pentru toți cei care mi-au făcut vreodată ceva rău. Cred că a fost nevoie să mor, la propriu, pentru a înțelege toate aceste lucruri și totul despre religie”, a încheiat el.