A murit un mare prezentator de radio. Avea 54 de ani și lasă în urmă o fiică de 16 ani

A murit un mare prezentator de radio. Avea 54 de ani și lasă în urmă o fiică de 16 ani Sursa: flickr.com

Vești triste pentru ascultătorii de radio Zetland FM: prezentatorul Simon Bolton a murit la 54 de ani, chiar în ajunul Crăciunului. Din nefericire, el a cedat din cauza complicațiilor generate de Covid-19. În ciuda eforturilor medicilor, organismul său nu a putut rezista mai mult de 3 zile.

În urma lui rămân Joanne Bolton și Leyla, soția și fiica lui de 16 ani. Conform jurnaliștilor de la The Sun. Simon Bolton a murit în ajunul Crăciunului, după o luptă „foarte scurtă″ cu Covid-19.

Prezentatorul Zetland FM a fost internat de urgență în spital săptămâna, dar a decedat trei zile mai târziu. Simon, originar din North Yorkshire, a lucrat la posturile locale din Redcar și Cleveland de când au fost lansate în 2015. Joanne a declarat că soțul ei a fost dus la Spitalul Universitar James Cook din Middlesbrough pe 22 decembrie, dar a murit „brusc″ vineri.

Într-o intervenție pentru TeessideLive, ea l-a descris pe charismaticul prezentator de radio: „Era foarte cunoscut de oameni. Avea o voce bună și putea vorbi pentru Anglia! Era la curent mai ales cu Boro și cu muzica. Să fie prezentator de radio era ceea ce voia să facă.″

Ne puteți urmări și pe Google News

foto: facebook.com/joanne.bolton.33

Simon a fost un prezentator de radio care nu refuza provocările

Simon a prezentat mai multe programe, inclusiv emisiunea sportivă de luni, matinalul de weekend și emisiunea rock de vineri. Cel mai recent, el a fost vocea Radio Revivals, pe care Joanne l-a descris ca fiind „pasiunea lui″, adăugând: „A fost o pasiune: Erau lucrurile care nu erau difuzate niciodată și asta era ceea ce el prefera.″

Simon a produs programul din casa sa din Redcar după ce a suferit mai multe probleme de sănătate, inclusiv amputarea piciorului. Conform jurnaliștilor englezi, el va fi „foarte regretat″ de către colegi. Reprezentanții Zetland FM au declarat: „Cu mare tristețe vă aducem vestea că prietenul și colegul nostru de la Zetland FM, Simon Bolton, a murit.

Simon a decedat în ajunul Crăciunului, după o boală foarte scurtă. Simon a făcut parte din Zetland FM încă de la lansarea noastră în 2015 și a prezentat multe programe în direct, inclusiv emisiunea noastră sportivă de luni, matinalul din weekend și emisiunea rock de vineri.

foto: facebook.com/joanne.bolton.33

Cel mai recent, programul regulat Radio Revivals de la Zetland FM a pus în valoare marea sa pasiune pentru muzica din toate genurile și epocile, precum și cunoștințele sale imense despre trupe și artiști.

Mare fan al celor de la Beatles

Trupa sa preferată era The Beatles și, ori de câte ori era în direct, încerca întotdeauna să strecoare o piesă în emisiunea sa. Născut și crescut în Redcar, Simon a frecventat școala Sacred Heart între 1979-1984, iar în 2017 a fost implicat în organizarea unei reuniuni a foștilor elevi.

A fost, de asemenea, un fan de-o viață al clubului de fotbal Middlesbrough, iar mulți oameni îl vor cunoaște datorită implicării sale îndelungate în cadrul Boro Supporters Club. Simon a fost, de asemenea, un mare fan al filmelor, în special al filmelor Star Wars, bucurându-se de multe filme în calitate de client obișnuit al cinematografului Regent din Redcar.

foto: facebook.com/joanne.bolton.33

În ultimii ani, viața lui Simon a fost dominată de probleme de sănătate, iar el a lucrat din greu pentru a-și înregistra programul săptămânal pentru Zetland FM la casa sa din Redcar.

Simon va fi extrem de regretat de toți colegii, prietenii și ascultătorii săi de la Zetland FM și transmitem sincere condoleanțe soției sale Joanne, fiicei sale Leyla, familiei și prietenilor.″

Simon este al doilea membru al echipei Zetland FM care a decedat după ce a fost testat pozitiv cu Covid-19. Julie Donaldson, în vârstă de 50 de ani, care prezenta emisiunea Morning Mix, a petrecut mai multe săptămâni la terapie intensivă din cauza virusului înainte de a muri în octombrie 2020, conform thesun.co.uk.