Evenimentul Zilei > Monden > VIDEO. Kate Middleton a oferit o surpriză uriașă britanicilor! Prestație incredibilă într-un concert în Ajunul Crăciunului.
VIDEO. Kate Middleton a oferit o surpriză uriașă britanicilor! Prestație incredibilă într-un concert în Ajunul Crăciunului.

VIDEO. Kate Middleton a oferit o surpriză uriașă britanicilor! Prestație incredibilă într-un concert în Ajunul Crăciunului.

Ducesa de Cambridge, Kate Middleton a susținut un concert caritabil, uimind cu abilitățile ei de pianista. Melodia, ce poate fi vizionată la finalul articolului este despre un bărbat care și-a pierdut bunicul în timpul pandemiei. Kate Middleton, în vârstă de 39 de ani, a patronat evenimentul, Royal Carols: Together At Christmas.

Evenimentul muzical, ținut la Catedrala Westminster, intitulat Together At Christmas, a fost un semn de mulțumire pentru oamenii care și-au susținut comunitățile în timpul pandemiei. Tensiunea era maximă, fiind prima apariție într-un concert a viitoarei Regine a Marii Britanii. Cu toate acestea, în timp ce ducesa de Cambridge a afișat o privire calmă în timpul actului muzical, muzicianul care a scris melodia, povestește despre repetițiile ei.

Potrivit lui Tom Walker, care a scris prima melodie pe care a cântat-o ​​în concertul regal, Kate a fost „destul de nervoasă” în timpul primei ei repetiții „pentru că nu mai cântase cu un alt muzician de foarte mult timp”.

Tom Walker a declarat pentru Mirror Online: „A fost atât de drăguță. Cred că la prima repetiție pe care am făcut-o a fost destul de nervoasă pentru că nu mai cântase cu un alt muzician de foarte mult timp. Acasă are un pian, dar cel pe care îl închiriasem pentru ziua respectivă urma să fie același pe care îl folosim pentru concertul propriu-zis.

„Era complet diferit de al ei, așa că încerca să se acomodeze cu el. Era pur și simplu drăguță, foarte relaxată, foarte drăguță, pare foarte accesibilă și pur și simplu drăguță.”, a repetat muzicianul. Perechea de muzicieni s-a așezat în părți opuse ale camerei în timpul sesiunii de antrenament „foarte secrete”, când Kate a cântat cântecul de aproximativ nouă ori și „a dat greș de câteva ori”, potrivit muzicianului.

Domnul Walker a povestit cum Ducesa de Cambridge a luat legătura inițial cu el, după ce perechea regală a participat la un eveniment caritabil în care și-a cântat propria melodie Leave A Light On live.

El a spus pentru MailOnline: „După aceea, ea a luat legătura cu mine și cu echipa mea și a m-a întrebat dacă m-ar deranja să cânte asta live la concertul de colinde? Și am spus că nu e absolut nicio problemă, dar am scris un cântec de Crăciun anul acesta pe care nimeni nu l-a auzit-o încă. O să vi-l trimit, de ce nu ascultați asta pentru că ar poate putea fi mai potrivit pentru concertul de colinde.”

Kate „s-a îndrăgostit pe loc”  de melodie și l-a întrebat-o dacă o poate interpreta, a spus el. Dar apoi, o săptămână mai târziu, echipa ei a luat legătura din nou și a spus că este foarte dornică să cânte ea însăși partea de pian al piesei, a adăugat el. „Nici măcar nu știam că cânta la pian. Era un pic de o nebunie, dar absolut, nu a ieșit deloc rău”, a continuat el.