Putem avea un tonus ridicat pe tot parcursul zilei. Profesorul Vlad Ciurea ne învață cum să începem dimineața

Putem avea un tonus ridicat pe tot parcursul zilei. Profesorul Vlad Ciurea ne învață cum să începem dimineața Sursă foto: dreamstime.com

Profesorul Vlad Ciurea a explicat cum reușește să își mențină tonusul la un nivel ridicat. Neurochirurgul a subliniat că nu băuturile pe bază de cofeină îl ajută să aibă energie pe parcursul zilei.

Profesorul Vlad Ciurea a explicat care este secretul pentru a avea un tonus de invidiat. Neurochirurgul a spus că puterea, dispoziția și tăria de a merge mai departe și de a duce la bun sfârșit anumite sarcini sunt induse din creier. Pentru acest lucru, sunt necesare odihnă suficientă, o alimentație corespunzătoare și o gândire pozitivă, lucruri de care multe persoane nu țin cont aproape deloc.

Neurochirugul a spus și care este secretul său pentru un tonus de invidiat. Vlad Ciurea a explicat că are mare încredere în propriile forțe, ceea ce îl ajută foarte mult în activitățile de zi cu zi. „Reţeta este foarte simplă: eu trebuie să fiu convins de ceea ce trebuie să fac, eu sunt convins de mine.  În 1935 s-a născut ultimul Dalai Lama, care a spus că toată puterea se află în creier, aici este totul. Puterea minţii este cea mai importantă, ea este cea care te împinge înainte”, a explicat profesorul.

Nu cafeaua este secretul pentru energie

Vlad Ciurea a mai adăugat că nu băuturile pe bază de cofeină sunt cele care îți dau energie pe timpul zilei. Profesorul a explicat că alături de un grup de studenți a studiat exact acest fenomen și a subliniat că trezitul de dimineață și odihna pe timpul nopții sunt cei mai importanți factori. În plus, o gândire pozitivă și starea de bină te vor ajuta în realizarea obiectivelor pe care ți le-ai propus.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Am un grup de studenţi împreună cu care am studiat acest fenomen – cei care nu ştiu exact, în fruntea noastră este lobul prefrontal, acesta îţi dă energia să mergi înainte, nu cafeaua multă, nu Coca Cola, ci trezitul de dimineaţă, odihna de peste noapte, o alimentaţie corespunzătoare, gânditul pozitiv, zâmbetul, acestea te împing înainte. Lobul reenergizează organismul şi de acolo pleacă totul”, a spus profesorul Vlad Ciurea pentru adevarul.ro.