Secretul prin care o îndrăgită actriță a slăbit 35 de kilograme. Asta poate face oricine

Secretul prin care o îndrăgită actriță a slăbit 35 de kilograme. Asta poate face oricine Dietă. Sursa: arhiva EVZ

Îndrăgita actriță Rebel Wilson a slăbit mai bine de 35 de kilograme în ultimii doi ani, iar acum actrița din „Perfect Pitch” a dezvăluit modalitatea simplă care a ajutat-o să dea jos kilogramele în plus.

În cadrul unui interviu pentru Apple Fitness+ , actrița în vârstă de 41 de ani a recunoscut că mersul pe jos, mai degrabă decât nesfârșitele antrenamente de mare intensitate, a fost de fapt arma ei secretă pentru pierderea în greutate.

Cel mai bun mod de a pierde kilogramele

Rebel Wilson a spus că un medic de la un centru de sănătate a sfătuit-o să se apuce de mers pe jos, insistând că este „cel mai bun mod” pentru ea de a pierde kilogramele, scrie Daily Mail.

„Doctorul mi-a spus: „Rebel, cel mai bun mod de a pierde grăsimea corporală nedorită este doar mersul pe jos. Nu trebuie să fie de mare intensitate, doar un mers moderat o oră pe zi. Și dacă poți face asta, pentru tine, pentru tipul tău de corp, este cel mai bun mod de a pierde grăsimea corporală nedorită”, a explicat ea.

Ne puteți urmări și pe Google News

Rebel a ajuns în presa din întreaga lume după ce și-a declarat 2020 „Anul sănătății” și de atunci a slăbit în jur de 35 de kilograme.

„Nu contează câți bani ai, dacă ai probleme de sănătate, nu te poți bucura de nimic”

„Cred că ceea ce pandemia ne-a învățat pe toți este că sănătatea este atât de importantă. Sănătatea este lumea ta. Nu contează câți bani ai, dacă ai probleme de sănătate, nu te poți bucura de nimic, în timp ce, dacă ești sănătos, poți trăi viața la maximum”, sunt cuvintele după care se ghidează una dintre cele mai haioase staruri de la Hollywood.

Conform presei internaționale, transformarea lui Rebel s-ar datora Metodei Mayr, o dietă care elimină intoleranțele alimentare, reduce consumul de zahăr și încurajează consumul lent de alimente întregi. În plus, actrița a practicat mult sport: șase zile pe săptămână, cu antrenor personal.

După ce a slăbit zeci de kilograme, actrița pare să treacă printr-o perioadă bună și în plan sentimental. Presei internaționale titrează că aceasta ar avea o relație cu jucătorul de tenis australian Matt Reid, la un an de când s-a despărțit de fostul ei iubit, Jacob Busch.