Primele imagini cu Simona Halep de la Madrid. Mesajul transmis de campioană

Primele imagini cu Simona Halep de la Madrid. Mesajul transmis de campioană

Simona Halep va juca între 29 aprilie și 9 mai, pe zgura de la Madrid. Se poate spune că turneul de aici i-a adus unele dintre cele mai frumoase performanțe din cariera sa.

Ţinând cont că la acest turneu nu participă Serena Williams și nici Bianca Andreescu, mari absențe din top 10, Simona Halep are şanse la al treilea titlu. Dar să nu le uităm pe Ashleigh Barty, Naomi Osaka sau Sofia Kenin care şi ele la rândul lor au acelaşi obiectiv.

SimonaHalep (3 WTA) a ajuns la Madrid unde a ţinut deja primul antrenat pe zugura de la Madrid. Ea a zburat direct de la Stuttgart, unde a fost eliminată în semifinale.

O imagine cu ea de la primul antrenament pe zgură de la turneului organizat de Ion Țiriac din Madrid a fost postată pe pagina sa de Facebook. Halep a distribuit poza şi pe pagina de Twitter, alături de mesajul: Bună Madrid!

Ne puteți urmări și pe Google News

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, jucând un sport, stând în picioare şi interior

Simona Halep este optimistă şi speră că va juca bine în capitala Spaniei

După eliminarea de la Stuttgart, Halep a declarat că abia așteaptă să joace la Madrid: O să învăț din meciul cu Sabalenka și o să joc mai bine în următorul meci. Este un turneu special, pentru că este al domnului Țiriac și mereu mă simt extraordinar de bine acolo. Îmi plac condițiile de acolo, sunt răsfățată la Madrid. O să am oameni dragi lângă mine, vine și prietenul meu  Toni Iuruc. O să fie un turneu frumos indiferent de rezultat, așa că o să mă bucur din plin, a spus Halep.

Halep a fost eliminată de  Aryna Sabalenka la Stuttgart

Din păcate, Simona Halep a fost eliminată de Aryna Sabalenka din semifinalele turneului de la Stuttgart, scor 3-6, 2-6.

După Stuttgart, turneu terminat cu victoria lui Ashleigh Barty în finala cu Aryna Sabalenka, cele mai bune jucătoare din circuitul feminin s-au mutat la Madrid pentru 11 zile de tenis la cel mai înalt nivel pe zgura de la turneul patronat de Ion Țiriac.

Lider mondial, Barty ocupă prima poziție pe lista capilor de serie, iar Naomi Osaka, Simona Halep și Sofia Kenin completează un careu de ași de cinci stele. Din top 10 avem pe Elina Svitolina, Aryna Sabalenka, Karolina Pliskova și Kiki Bertens care sunt gata de startul competiţiei, scrie digisport.